Hvad laver vi?

Innovative produkter og teknologier

Innovative produkter og teknologier

Produkter og løsninger inden for elektroteknik og automatisering – det er vores verden.

At være innovativ – det gælder ikke kun for vores produkter. Vi vil også sammen med dig gå nye veje. Personligt og kundespecifikt, fra det enkelte produkt til den komplette løsning. Og dét globalt.

Løsninger for fremtiden

Med retningsvisende tilslutnings- og automatiseringsteknik skaber vi løsninger til fremtiden sammen med kunder og partnere. Ligegyldigt, hvor de skal bruges – f.eks. inden for trafik-infrastruktur, elektromobilitet, til rent vand, regenerative energier og intelligente forsyningsnetværk eller energieffektiv maskin- og anlægskonstruktion.

Vi beskæftiger os med teknologiske forandringer og de dermed forbundne forandringer i samfundet. Med vores næsten 100 års erfaring inden for maskinkonstruktion og automatisering arbejder vi allerede nu med morgendagens intelligente produktion.

Anvendelse med succes

Vores produkter gør sig dagligt gældende på særligt følgende områder:

Styreskab
Fra klemme til styring venter der dig et omfattende program af komponenter og systemer.

Installation i felten
Innovative I/O-fortrådningssystemer og industristik sørger for en effektiv energi- og dataoverførsel.

Komponent- og tilslutningsteknik
Hvad enten det skal være printpladetilslutning eller elektronikhus: Du finder din individuelle løsning.

Systemer og løsninger
Vores produkter fremstilles efter en systematisk metode og kan kombineres på mange måder. Du kan sammensætte en individuel pakke til løsning af dine specielle opgaver.

Alsidige produkter

Vi er repræsenteret bredt med vores over 60.000 produkter. Vores produkter er resultatet af årtiers intensiv udvikling og konsekvent kundeorientering.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk