PHOENIX FEINBAU GmbH & Co. KG

PHOENIX FEINBAU GmbH Co. KG i Lüdenscheid

Kompetence inden for produktion

Produktion og teknologiudvikling for Phoenix Contact-gruppen.

Phoenix Feinbau GmbH & Co. KG er en metalforarbejdende virksomhed med domicil i Lüdenscheid. Denne del af Phoenix Contact-gruppen kombinerer kompetencer inden for værktøjskonstruktion, produktion af stansedele, overfladeteknik og montage med sprøjtestøbning.

Udvikling på højt niveau

Dr. Jens Heidenreich, administrerende direktør for Phoenix Feinbau GmbH Co. KG

Dr. Jens Heidenreich

"Phoenix Feinbau repræsenterer med sine teknologiske kompetencer den komplette værdikæde inden for klemmeproduktion i Phoenix Contact. Dét kombineret med innovationsstyring og udvikling på højt niveau gør, at vi yder et meget vigtigt bidrag til koncernens succes på verdensplan", siger Dr. Jens Heidenreich, som har været administrerende direktør for Phoenix Feinbau siden 2013 og aktiv i koncernen siden 2005.

Mere end 70 års knowhow

Moderne produktion hos Phoenix Feinbau GmbH  Co. KG

Moderne produktion

Phoenix Feinbau blev etableret i 1939 under navnet Noelle & Berg og kan således nu se tilbage på mere end 70 år på området for metalforarbejdning. I 1955 blev Noelle & Berg til Phoenix Feinbau og dermed en fast bestanddel af Phoenix Contact-gruppen.

De mere end 700 medarbejdere fremstiller i dag stanse- og stansebøjedele i metal samt kunststofdele til produktion af elektrotekniske komponenter og produkter til koncernen. Produkterne anvendes af elektro-, elektronik- og bilindustriens underleverandører. Ud over enkeltmetaldele fremstilles der også komplette moduler.

Egen produktion med sprøjtestøbning i plast og højautomatiseret montage udvider programmet af ydelser til at omfatte produktion af færdigvarer.

At sikre fremtiden med uddannelse

Uddannelse hos Phoenix Feinbau

I uddannelsesværkstedet

Siden 1947 er der blevet uddannet unge mennesker i forskellige erhverv på lokationen i Lüdenscheid. I dag drejer det sig om erhverv som: Værktøjsmager, produktdesigner, industrimekaniker, elektronikmekaniker, mekatronik-specialist, overfladebehandler og kontormedarbejder til industrien.

Derudover tilbyder virksomheden også dobbeltforløb inden for kunststofteknik, mekatronik og maskinkonstruktion. Der kan starte ca. ti unge mennesker om året i et erhvervsuddannelsesforløb hos Phoenix Feinbau.

Virksomhedskultur og videreuddannelse

Virksomhedskultur og videreuddannelse

At nå fælles mål

Et overordentligt godt arbejdsklima samt en stærk udvikling og binding af medarbejderne hører til Phoenix Feinbaus styrker. Virksomheden investerer i fagligt relevant og kvalificerende videreuddannelse af de ansatte for at skabe optimale forudsætninger for arbejdet.

Sikkerhed og velbefindende er uundværlige på arbejdspladsen. Efter mottoet "Med sikkerhed succes" er ledere og fagfolk opmærksomme på mange detaljer i hverdagen for at skabe et sikkert arbejdsmiljø.

Et samarbejde med et lokalt fitnesscenter giver medarbejderne mulighed for individuel træning i kurser og på maskiner. Phoenix Feinbau arrangerer jævnligt såkaldte sundhedsdage i firmaet. Firmaløb med fælles deltagelse i store grupper er med til at afspejle virksomhedskulturen.

PHOENIX FEINBAU
GmbH & Co. KG

+49 23 51/43 06 0

Gustavstraße 3
D-58511 Lüdenscheid

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk