PHOENIX CONTACT globalt

Hjemme i hele verden

Hjemme i hele verden

Vi taler dit sprog – i mere end 60 lande.

Fra Finland til Sydafrika, fra Mexico til Japan: Vi er i nærheden af dig. Den personlige kontakt med dig er utroligt vigtig for os – kontakten fra menneske til menneske. Derfor tager vi os personligt af dig, lige meget hvor i verden du er.

PHOENIX CONTACT headquarters

Phoenix Contact har rødder i Tyskland, vores hovedkontor ligger i Blomberg. Firmaet blev grundlagt i 1923 i Essen, og vi er vokset med opgaverne lige siden. Det gælder for produktion og teknik samt for en bred vifte af produkter og forretningsområder. Få mere at vide om vores forretningsområder og om firmaledelsens medlemmer på vores koncernhjemmeside.

PHOENIX CONTACT-gruppen

Der hører tolv virksomheder til Phoenix Contact-gruppen i Tyskland. De følger en klar og tydelig opgave: At tilbyde dig den bedst mulige løsning til dine opgaver inden for elektroteknik. Få mere at vide om Phoenix Contact-gruppen på vores koncernhjemmeside.

Kompetent rådgivning overalt

PHOENIX CONTACT globalt  

Kompetent rådgivning overalt

Den hurtigste forbindelse til Phoenix Contact: Vores datterselskaber på stedet. Du finder os over hele verden, med en personlig kontaktperson fra dit land. Som "Global Player" har vi hjemme i hele verden. Fordi vores produkter og ydelser efterspørges internationalt, er vi dér, hvor du har brug for os.

50 datterselskaber og 30 agenturer i hele verden står for kompetent rådgivning og levering til tiden. På den følgende side kan du finde alle salgssteder i hele verden. Kontakt os.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk