PHOENIX CONTACT Software GmbH

PHOENIX CONTACT Software GmbH

Teknologiløsninger, der begejstrer

Kompetencecentrum for industriel software.

Phoenix Contact Software GmbH udvikler softwareteknologi til anvendelse i automatiseringsteknikken. I mere end 30 år har vores eksperter fundet innovative løsninger til nytænkning af mulighederne inden for industriel produktion. I automatiseringsprodukterne fra Phoenix Contact beviser vores teknologier deres kvalitet dagligt.

Vores kerneteknologier IEC 61131 Control, IEC 61508 Safety og PROFINET anvendes med succes over hele verden. Vores produkter beviser dagligt deres kvalitet og pålidelighed i tusindvis af automatiseringssystemer.

Spekteret for anvendelser omfatter næsten alle grene af industrien. Erfaring og faglig viden gør os til en pålidelig partner, som du kan stole på.

Samlet softwarekompetence

Medarbejdere i afdelingen for softwareudvikling i Phoenix Contact Software GmbH  

Sammen udvikler vi enestående automatiseringsløsninger

KW-Software GmbH, som blev etableret i Lemgo i 1982, har været en del af Phoenix Contact-gruppen siden 2001. I 2015 startede firmaet med at bruge navnet Phoenix Contact Software og er en del af virksomhedsområdet Control Systems (kontrolteknologi). De administrerende direktører hedder Andreas Orzelski og Detlev Kuschke.

Software bliver mere og mere vigtig som differentieringskriterium på markedet. Phoenix Contact samler derfor sin softwarekompetence ét sted for vedvarende at kunne udbygge produktprogrammet for kontrolteknologi og forretningen med industrielle løsninger.

Således hjælper vi dig

Se, hvordan du kan styre dit anlæg effektivt med automatiseringssoftware fra Phoenix Contact.

Effektiv styring af dit anlæg med automatiseringssoftware

De udvikler hurtige kontrollere eller modulære koblingsenheder, effektive maskiner eller særligt produktive anlæg. De kender kravene i branchen og sætter med deres produkter og løsninger nye standarder.

Med vores softwareteknologier har du det rigtige værktøj til den effektive automatisering. Uanset om du bestemmer dig for enkeltkomponenter eller en komplet løsning: I os har du en partner, der tilpasser sin service efter dine specielle krav.

Vores knowhow dækker hele produktionsprocessen, fra planlægning til programmering og kvalitetssikring. Derfor kan vi hurtigt og målrettet reagere på dine individuelle krav og omsætte dem til effektive softwareløsninger.

Start video

Teknologi efter mål

Phoenix Contact Software GmbH giver kompetent rådgiving om softwareløsninger  

Kompetent rådgivning til din softwareløsning

Få umiddelbar glæde af vores mange års erfaring med softwareudvikling. De anerkendte standardløsning og kerneteknologier kan anvendes med det samme. Vores særlige styrke ligger i design og videreudvikling af unikke automatiseringsløsninger.

Dine og vores kompetencer supplerer hinanden. Stil krav til os – sammen gør vi din unikke løsning endnu mere succesrig.

Softwareplatform til Industrie 4.0

Phoenix Contact Sofware GmbH udvikler intelligent software til morgendagens produktion  

Intelligent software som basis for Industrie 4.0

Industrie 4.0 står for intelligent sammenkobling af forretningsprocesser, maskiner, produkter, komponenter og mennesker. 

Phoenix Contact Software giver dig alt, hvad du behøver til dette – en skalerbar softwareplatform til Industrie 4.0 med realtidskompatible styringskomponenter og netværksgrænseflader samt integreret Safety & Security.

PHOENIX CONTACT Software globalt

Phoenix Contact Software's afdelinger  

Phoenix Contact Software's afdelinger

Vores kunder realiserer tendenserne inden for automatisering hurtigt og på verdensplan. De forventer gennemtestede løsninger så tidligt som muligt og førsteklasses service og support. Derfor er vores medarbejdere der, hvor de nye udfordringer til automatiseringsteknikken opstår.

Ud over vores hovedkvarter i Lemgo (Tyskland) er Phoenix Contact Software også repræsenteret i Ann Arbor (USA), Shanghai (Kina) og Tokyo (Japan).

Vores medarbejdere taler dit sprog og forstår dit marked. Vi er ved din side, når der opstår nye tendenser og krav.


Yderligere informationer

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Langenbruch 6
D-32657 Lemgo

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk