Tilbage til oversigten

Partnere og organisationer

Foreninger og forbund

Foreninger, forbund og brugerorganisationer fremmer kommunikationen og udvekslingen mellem de forskellige led i værdikæden. De formulerer som repræsentanter for forskellige interessenter generelle krav til automatiseringsteknikken i fremtiden.

I en særlig rolle som standardiserings- og certificeringspartner sørger foreninger og forbund for, at nye teknologiske tendenser og koncepter bliver gjort tilgængelige for markedet i en universel og interoperabel form.

Phoenix Contact Software GmbH er med til at designe disse processer. Vi engagerer os i organisationer, der er førende inden for automatiseringsteknik.

En stærk partner, der giver dig succes

Et afgørende element for moderne automatiseringsløsningers succes er optimal kombination af forskellige hardware- og softwarekomponenter. Vi ønsker, at du også kan udvikle hurtigt og effektivt, når du supplerer platformen med teknologier og komponenter fra andre producenter.

Derfor arbejder vi ved design og videreudvikling af unikke automatiseringsløsninger tæt sammen med førende teknologiske firmaer, automatiseringsfabrikanter, specialister og tjenesteudbydere.


Tilbage til oversigten
Yderligere informationer
  • Partnere og organisationer

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Langenbruch 6
D-32657 Lemgo

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk