PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

Skræddersyede løsninger

Kompetencecentrum for betjening og overvågning

Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH udvikler og producerer åbne systemløsninger til betjening og overvågning af automatisering inden for maskin- og anlægskonstruktion. I mere end to årtier har vi samlet alle kernekompetencer langs værdikæden - fra udvikling og kvalitetssikring til produktion i afdelingen i Filderstadt nær Stuttgart. Således er der opstået betjeningsapparater af høj kvalitet til både standardanvendelser og specifikke løsninger tilpasset vores kunders individuelle behov.

Traditionsrig kvalitet

Produktionen hos Phoenix Contact HMI-IPC GmbH  

Moderne produktion i eget hus

I 1968 blev SÜTRON electronic GmbH etableret som et firma til udvikling af kontrolteknologi og har siden udviklet sig til førende på kvalitet inden for HMI-løsninger. Allerede i 2001 erhvervede Phoenix Contact-koncernen sig en aktiepost i selskabet.

I 2008 blev SÜTRON electronic GmbH 100 % et datterselskab. Fra 2016 agerer firmaet på markedet som Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH under ledelse af administrerende direktør Thorsten Behr og er som specialist i betjening og overvågning et vigtigt kompetencecentrum for Phoenix Contact-koncernen.

En kundeorienteret udvikling, moderne produktion og in-house kvalitetssikring garanterer produkter, der opfylder de højeste standarder for præcision og robusthed. Vores betjeningssystemer er udviklet således, at de let kan integreres i produktions-, automatiserings- og virksomhedsniveau. De kendetegnes af kvalitet, performance og mulighed for udvidelse og kan tilsluttes til næsten alle kontrollere på det internationale marked.

Individuelle løsninger til mange brancher

Omfattende program af touch-paneler  

Touch-paneler til anvendelse indendørs og udendørs

Tekniske beslutningstagere fra meget forskellige områder søger efter løsninger på en defineret interaktion mellem menneske og maskine. Med vores program inden for taste- og touch-paneler, mobile betjeningsapparater og tilhørende anvendelsessoftware dækker vi allerede mange behov. Hvis den passende løsning ikke er der, udvikler vi den individuelt til dig.

Vi tilbyder automatiseringsløsninger til mange brancher og anvendelser, f.eks. inden for maskin- og anlægskonstruktion, i proces- og bygningsautomatisering, levnedsmiddelteknikken og skibsindustrien. Alt efter kravene i den pågældende branche råder vores produkter over de nødvendige certificeringer og godkendelser.

Åben over for alle krav

Thorsten Behr, administrerende direktør  

Administrerende direktør Thorsten Behr

"Vores betjeningsapparater er altid lige så individuelle som kunden. Det afgørende er det specifikke anvendelsesområde og omgivelserne. Disse analyserer vi, særligt når det drejer sig om ekstreme tilfælde", fortæller administrerende direktør Thorsten Behr om produktstrategien i Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH.

Er displayet sollysegnet? Er husoverfladerne modstandsdygtige over for kemiske påvirkninger? Er apparatet egnet til særligt høje eller særligt lave temperaturer? Fungerer det også ved høj luftfugtighed? Svarer det til høje kapslingsklasser op til IP69K? Er det stødfast? Kan det imødekomme de højeste krav til hygiejne? Thorsten Behr: "Sådanne og mange andre spørgsmål møder vi dagligt. Og vi finder svarene. Vi vil gerne udfordres".

Filosofi og virksomhedskultur

Arbejdsmiljø hos Phoenix Contact  

Produkter af høj kvalitet opstår i et godt arbejdsklima

Som det oprindelige ingeniørdrevne mellemstore firma vi er, er vi præget af en innovativ og kreativ sameksistens. Vores team af både unge og erfarne medarbejdere arbejder engageret på at udvikle fremtidsorienterede løsninger på området for Human Machine Interfaces.

Tillid, åbenhed, fairness, gensidig respekt og en intens kommunikation med medarbejderne er en integreret del af vores virksomhedskultur. Mennesket står i fokus hos os. Det viser vi gennem investeringer og tiltag, som bidrager til en sikker og sund arbejdsplads.

PHOENIX CONTACT
HMI-IPC Technology GmbH

+49 (0) 0711 / 770 98-0

Kurze Straße 29
70794 Filderstadt, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk