PHOENIX CONTACT Cyber Security GmbH

Phoenix Contact Cyber Security GmbH i Berlin

Made in Germany

Kompetencecenter for industriel Cyber Security

Phoenix Contact Cyber Security GmbH udtænker og udvikler innovative teknologier til sikker kommunikation i produktions- og procesautomatisering. Langt over 1.000 kunder stoler på mGuard-teknologien til beskyttelse mod cyber-risici. Sådanne risici opstår pga. det stigende antal netværk og mere automatisering i produktionssammenhænge og i hele værdikæden som sådan.

Pioner inden for industriel Cyber Security

Det firma, der gik forud for vores virksomhed, var innominate Security Technologies AG, der var pioner inden for industrielle firewalls, og som stod for oprindelsen til mGuard-produktet og løsningsporteføljer. Vores firma blev grundlagt i Berlin i 2001, og siden 2008 har vi som fuldstændigt datterselskab af Phoenix Contact været koncernens kompetencecenter for industriel Cyber Security. Virksomheden er placeret i videnskabs- og innovationsbyen Berlin-Adlershof, der er en af de mest moderne teknologiparker i Europa.

"Her i digitaliseringens tidsalder er de udbredte netværk og stor rådighed over data en forudsætning for gennemførelsen af innovative proces- og produktionsteknologier. Sikring af disse data og af kommunikationen er et ufravigeligt nøgleelement til at kunne styre de risici, der opstår pga. vidtrækkende netværk, høj grad af automatisering og omfattende brug af computerteknologi". Sådan beskriver bestyrelsesformand Dirk Seewald nødvendigheden af Security-løsninger. "Til det formål yder vi på det industrielle område et væsentligt bidrag".

Teknologi- og kompetencesupport

Security-produkter  

Security-produkter til anvendelse på det industrielle område

Vores virksomheds produkter og løsninger anvendes på området Security til industrielle netværk og sikker fjernvedligeholdelse via internettet.

Phoenix Contact Cyber Security GmbH tilbyder dig følgende ydelser:

  • Udvikling og vedligeholdelse af det effektive softwaresystem mGuard, som er grundlaget for industrielle Cyber Security-produkter og -løsninger.
  • Definition og udvikling af teknologier og softwarekomponenter til sikker integration af automatiseringskomponenter i Industrie 4.0-arkitekturer.
  • Udvikling og drift af en portefølje af sikre Automation Cloud-services.
  • Understøttelse af industrielle virksomheder ved design, implementering og drift af Cyber Security-løsninger.

Med vores eget udviklingsteam tilbyder vi knowhow inden for kerneområderne Industrial Ethernet og Security, Embedded Hardware- og Softwareudvikling samt integration af Security-komponenter.

Vores ydelser er kendetegnet af en høj grad af innovation, teknisk modenhed, høj kvalitet og pålidelighed.

IT Security made in Germany

TeleTrusT-kvalitetsmærke IT Security made in Germany  

IT Security made in Germany

Vores produkter og løsninger opfylder kravene og bærer det beskyttede TeleTrusT-kvalitetsmærke "IT Security made in Germany". Dette stempel giver dig dokumentation for følgende:

  • Virksomhedens hovedsæde ligger i Tyskland
  • Vi tilbyder pålidelige IT-sikkerhedsløsninger.
  • Vores produkter har ingen skjulte adgange.
  • Vores virksomheds IT-sikkerhedsforskning og -udvikling finder sted i Tyskland.
  • Vi har forpligtet os til at opfylde kravene i den tyske databeskyttelseslovgivning.

Phoenix Contact
Cyber Security GmbH

+49 (0)30 921028-0

Richard-Willstätter-Straße 6
12489 Berlin, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk