Eduline TCC

Eduline TCC

Læring i uddannelsescenteret

Technology Competence Center samler didaktiske kompetencer.

Dine fordele

  • Maksimalt potentiale takket være samling af alle didaktiske uddannelsesløsninger
  • Effektiv opbygning af knowhow og videnstransfer gennem optimale didaktiske rammebetingelser
  • Fremme af digitalisering i uddannelse og videreuddannelse ved hjælp af up to date-læremidler inden for industrien
  • Øget konkurrenceevne: Særlige uddannelsestilbud inden for digitalisering
Læringsmiljø i et Eduline TCC  

Læringsmiljø i et Eduline TCC

Eduline Technology Competence Center trækker på alle uddannelsesløsninger inden for udbuddet af Eduline-læremidler. Dette læringsmiljø giver dig mulighed for at lære de sidste nye industriteknologier praksisnært og overføre dem til din egen hverdag på dit arbejde. For at forblive konkurrencedygtig i digitaliseringens og globaliseringens tidsalder er kontinuerlig uddannelse af fagpersonalet et must. Technology Competence Center er bindeled for kvalificering ved industrielle teknologier: Regionalt, nationalt og internationalt. Alt efter de stillede krav udarbejder vi sammen med dig specifikke prioriteter.

Også her diskuteres detaljerne sammen med den uddannelsesinstitution, der har efterspurgt programmet. Den Eduline-baserede undervisningsmetode fremmer tværfaglig, uafhængig projektbaseret handling og læring for folk under uddannelse.

Ved at tilføje Eduline-læremidler til den klassiske kvalifikationsproces opnås en opgradering af den uddannede fagmedarbejder til en rigtig "Industrial Professional". Denne behøver i bedste fald ikke længere tidskrævende optræning i nye teknologier, men kan indsættes i driften med det samme.

Phoenix Contacts brede vifte af understøttede industrier gør det muligt at udforme de pågældende Eduline-læremidler specifikt efter den ønskede branche. Undervisningskonceptet fra Eduline Technology Competence Center kan nemt suppleres med undervisning i bløde færdigheder eller ledelsesteknikker.

Har vi vækket din interesse?

Interesserer du dig for produkterne i Eduline TCC-serien? Så kontakt os. Vi hører gerne om dine konkrete krav og udvikler en løsning ud fra dem.

Produkter – Eduline TCC

Klik på nedenstående link for at få vist alle produkter i Eduline TCC-serien.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk