Eduline combination

Eduline combination

Læring samlet

Læring på tværs af faggrupper vedr. basis- og systemteknologier

Dine fordele

  • Fremme af tværfaglig læring
  • Pladsbesparende kombination af forskellige faggrupper
  • Ideelt læremiddelsystem til undervisning i basis- og systemteknologier
  • Kombinationslæremiddel til Eduline modular og Eduline system samt andre læremidler
Mobil undervisningshjælp i uddannelsen  

Mobil undervisningshjælp i uddannelsen

Eduline combination er det tværfaglige læremiddelsystem fra Eduline. Det tillader en kombination af læremidler fra Eduline modular og Eduline system, sammen med andre læremidler med ens eller tværfaglig orientering.

Ud over uddannelse i basis- og systemteknologier inden for elteknik og automatisering ved hjælp af Eduline kan det såkaldte Mobil Multi Rack bruges eksemplarisk til at kommunikere klassisk indhold af elektrisk installationsteknik såvel som elektro-pneumatisk indhold. Gennem koblingen af forskellige brancher og teknologier opstår der en højere tværfaglig gennemsigtighed, når der skal findes potentielle løsninger.

Med denne mulighed for en pladsbesparende kombination fremmes de kompetencer, der er vigtige for Industrie 4.0 (faglige, metodiske, sociale og personlige). Eduline combination er det indledende trin før en demonstration af en reel industriel proces.

Har vi vækket din interesse?

Interesserer du dig for produkterne i Eduline combination-serien? Så kontakt os. Vi hører gerne om dine konkrete krav og udvikler en løsning ud fra dem.

Produkter – Eduline combination

Klik på nedenstående link for at få vist alle produkter i Eduline combination-serien.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk