Ledelsesmæssigt ansvar

Aktivt at forme fremtiden

Aktivt at forme fremtiden

Vi går ind for fælles, bæredygtige løsninger.

Tilbage til Virksomhed

Kategorier

Vi påtager os et samfundsmæssigt ansvar og bidrager således til en bæredygtig udvikling. Engagement inden for økonomi, økologi og sociale spørgsmål harmonerer med vores værdier og virksomhedskultur.

Økonomi

Vores mål: At reducere energiforbruget

Vores mål: At reducere energiforbruget

Forskning og udvikling står højt på vores dagsorden. Talrige patenter understreger vores vilje til innovation.

Således er der gennem 90 år opstået et hav af produkter og løsninger. De hjælper brugeren til at udnytte energi effektivt, at spare plads, tid og omkostninger og tage nye metoder og konstruktionsmaterialer i brug. Vi var blandt de første til at følge principperne om regenerative energier og fremtidsorienterede teknologier, og som tilstræbte at omsætte dem til konkrete produkter og løsninger.

Økologi

Vores mål: miljøvenlig produktion

Vores mål: miljøvenlig produktion

En økonomisk og bevidst omgang med ressourcer praktiserer vi af overbevisning.

Vi bruger regnvand, hvor kun brugsvand er påkrævet, og anvender jordvarme og overskudsvarme til opvarmning af bygninger. Med fotovoltaikanlæg på fabrikshaller udvinder vi solenergi. Vores økonomiske omgang med trykluft inden for maskinkonstruktion, den blyfrie fremstilling samt recycling af konstruktionsmaterialer er altsammen til gavn for miljøet.

Sociale spørgsmål

Ansvar for familie og samfund

Ansvar for familie og samfund

Vi påtager os et socialt ansvar, idet vi giver virksomheden mulighed for en solid, egenfinansieret vækst og baner dermed vejen for at skabe sikre arbejdspladser.

I projekter, som f. eks. Aubikom-projektet, går vi i brechen for at give ringere stillede unge og migranter de kompetencer, der er nødvendige for en uddannelse. Vi støtter unge tidligt i uddannelsen. Vores medarbejdere giver vi mulighed for livslang læring gennem et omfattende videreuddannelsesprogram, ligesom vi tilbyder familievenlige arbejdsmodeller.

Derudover engagerer vi os i det omgivende samfund. Vi støtter initiativer af almennyttig karakter og fremmer kunst, kultur og sport gennem sponsoring.

Engagement af overbevisning

At engagere sig i socialt ansvar

At engagere sig i socialt ansvar

Vi har frivilligt tilsluttet os store initiativer. De støtter en ansvarsfuld omgang med menneske og miljø.

United Nations Global Compact

Siden 2005 har vi deltaget i det amerikanske Global Compact for at forme globaliseringen socialt og økologisk.

ZVEI – Code of Conduct

Det tyske Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie e.V. (den centrale sammenslutning af elektroteknik- og elektronikindustrien) har anbefalet, at man overholder et adfærdskodeks for hele branchen, hvad angår socialt ansvar, arbejdsbetingelser samt social- og miljømæssig forenelighed. Vi er med.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk