Opret en konto hos Phoenix Contact!

Udfyld registreringsformularen og få fordelene af en Phoenix Contact-konto:

 

  • Hurtigere ordre håndtering.
  • Ingen Fragt tillæg.
  • Opret og gem din personlige huskeseddel med dine egne kommentarer

 

Beskyttelse af persondata

Vores hjemmeside indeholder ydelser, f. eks. den konsekvente lagring af huskelister og produktsammenligninger eller forespørgsler og lagring af tilbud, som du kun kan bruge, hvis du i forvejen har tilmeldt (registreret) dig med dine personlige data. For at kunne blive registreret kræves der mindst én gyldig e-mail adresse og dit navn. Det er valgfrit, om du vil have muligheden for at meddele os yderligere informationer om dig selv (tiltale, firma og hvis kendt: dit kundenummer hos os, postadresse, telefonnummer). Mange af disse data er tvingende nødvendige for de udvidede ydelser på vores hjemmeside, f. eks. til online bestillinger i vores e-shop. For at aktivere disse ydelser vil vi dog altid først tage kontakt med dig. De valgfrie data, som du oplyste ved registreringen udnytter vi også til den personlige henvendelse efter tilmeldingen i portalen og i givet fald til Phoenix Contacts egne reklameformål, f. eks. for at opdatere vores kundestamdata eller for at informere dig om vores produkter og ydelser. Din indvilligelse i at gemme dine data samt deres anvendelse til forsendelse af reklamer kan du til enhver tid tilbagekalde med en e-mail til info@phoenixcontact.de, hvor du henviser til dette. Du kan også henvende dig til denne e-mail adresse, hvis du ønsker at slette hele din konto.

Næste step

Når du har sendt formularen, sender vi dig en e-mail med et link. Linket fører til en side, hvor du kan indtaste dit password. Du vil derefter have adgang til dit ”My Phoenix Contact” område. Til login skal du bruge din e-mail adresse som brugernavn.

Dine personlige data

-

Yderligere online-tjenester

Som kunde hos Phoenix Contact kan du bruge følgende online services. De støtter dig i dine indkøbsprocesser. Markér de services, som du er interesseret i. Vi vil derefter kontakte dig.

  • - Check priser og leveringstider på varen


  • - Bestil dine varer online


  • - Find den rigtige vare og download alle tekniske dokumenter.PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11