Panel-PC - PPC 5015 - 2887991

Illustrationen kan afvige, alt efter konfiguration.

Panel-PC med touchscreen og softwaretastatur, 15"-display, ingen udvidelsesmuligheder. Konfigureres kan: bl. a. processor, RAM, Harddisk, netadapter og styresystem.

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

Panel-pc'er - high-end-løsningen!
Panel-pc'er integrerer betjenings- og overvågningsfunktionaliteten med en effektiv industri-pc's egenskaber - alt i en enhed. Styring, maskin- eller anlægsbetjening, programmering, test og kommunikation - high-end-løsingen til styrings- og reguleringsteknik. Panel pc'er udmærker sig især ved en kompakt husform og en ringe indbygningsdybde. Ved at anvende aluminium til den massive frontplade og til huset kan de også anvendes under barske industrielle betingelser. PPC 5015 har et højtopløsende 15" farve TFT-display med touchscreen og en opløsning på 1024x768 pixel. Softwaretastaturet, der indeholder alle alfanumeriske knapper på et standard-tastatur, medfølger som standard. Derudover er det muligt at skifte til et separat tastatur med tal. Til venstre på LCD-displayets underkant er der anbragt fem ekstraknapper. Med ekstraknapperne kan softwaretastaturet aktiveres, indtastning af password, den højre musetast aktiveres eller displayets lysstyrke ændres. En af knapperne er beregnet til brugerspecifikke funktioner. Desuden kan følgende konfigureres, processor, RAM, harddisk, netadapter og styresystem.

Varedata

Bestillingsnøgle 2887991
Pakningsstørrelse 1
Katalogside Side 150 (AX-2009)
Toldtarifnummer 84714100

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk