Panel-PC - PPC 5112 - 2887412

Illustrationen kan afvige, alt efter konfiguration.

Panel-PC med touchscreen og softwaretastatur, 12,1"-display, et ledigt slot. Konfigureres kan: bl. a. processor, RAM, Harddisk, netadapter og styresystem.

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

Panel-pc'er - high-end-løsningen!
Panel-pc'er integrerer betjenings- og overvågningsfunktionaliteten med en effektiv industri-pc's egenskaber - alt i en enhed. Styring, maskin- eller anlægsbetjening, programmering, test og kommunikation - high-end-løsingen til styrings- og reguleringsteknik.
Panel pc'er udmærker sig især ved en kompakt husform og en ringe indbygningsdybde. Ved at anvende aluminium til den massive frontplade og til huset kan de også anvendes under barske industrielle betingelser.
PPC 5112 har et højtopløsende 12,1" farve TFT-display med touchscreen og en opløsning på 800 x 600 pixel samt 1 frit slot for udvidelse. Softwaretastaturet, der indeholder alle alfanumeriske knapper på et standard-tastatur, medfølger som standard. Derudover er det muligt at skifte til et separat tastatur med tal. Til venstre på LCD-displayets underkant er der anbragt fem ekstraknapper. Med ekstraknapperne kan softwaretastaturet aktiveres, indtaste password, den højre musetast aktiveres eller displayets lysstyrke ændres. En af knapperne er beregnet til brugerspecifikke funktioner.
Desuden kan følgende konfigureres, processor, RAM, harddisk, netadapter og styresystem.

Varedata

Bestillingsnøgle 2887412
Pakningsstørrelse 1
Toldtarifnummer 84715000

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk