Overvågningsmodul - IBS RL 24 OC-LK - 2819972

Repeater til signalovervågning og -forstærkning til INTERBUS; lyslederteknik med 500 kBaud, segmenterer systemet og muliggør frakobling af enkelte grene under drift

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Godkendelser

Downloads

Artikelbeskrivelse

INTERBUS-Rugged Line modulerne er velegnede til anvendelse i barske omgivelser, eller når der stilles høje krav til diagnose. For at kunne garantere en høj rådighedstid er disse moduler konstrueret i kapslingsklasse IP67 og med en kapsling af zinkstøbegods. På grund af den solide konstruktion er det også muligt at montere modulerne i umiddelbar nærhed af svejsemaskiner og på svejserobotter.
Hvert Rugged Line modul består af en monteringsplade og et elektronikmodul. Elektronikmodulet klemmes på monteringspladen og kan ved behov fikseres med to skruer.
Periferifejl kan lokaliseres nemt og entydigt ved hjælp af de udvidede diagnosemuligheder. Således meddeles f.eks. kortslutninger i sensorforsyningen i grupper af hver 4 indgange. Ved kortslutning af en udgang vises den pågældende udgang endda direkte. Disse informationer stilles både til rådighed for styringen og vises på modulet.
På modulerne med lysledertilslutning går diagnosemulighederne endnu et skridt videre. På grund af anvendelsen af den nyeste lyslederteknik registreres og justeres transmissionsstrækningens kvalitet permanent. Disse informationer står ligeledes til rådighed både for styringen og på modulet. De ekstra egenskaber gør det muligt at registrere en begyndende forringelse af overførselsstrækningen, før der opstår fejl i overførslen eller overførslen afbrydes.
For Rugged Line moduler kan der frit vælges bus. Foruden varianter med lysledertilslutning (polymerfiber) leveres der også Rugged Line moduler til anvendelse med Twisted-Pair-kabler. Med en tilsvarende adapter er det til enhver tid muligt at skifte fra lyslederinstallationen til kobbermedie.
Bustilslutningen sker via IP67 Rugged Line stik, som både fører bussignalet og forsyningen frem til modulerne. For en nem og hurtig konfigurering tilsluttes forsyningskablet ved hjælp af QUICKON-lyntilslutningsteknik og lyslederkablet ved hjælp af et simpelt skære- og monteringsværktøj uden ekstra polering ved stikket.
Lyslederbuskablet, fx broen mellem 2 moduler, som konfigureres af brugeren selv, skal mindst være 1 meter langt. For kortere kabelbroer bør der udelukkende anvendes kabelbroer fra Phoenix Contact.

Dine fordele

  • Robust metalhus
  • Omfangsrige diagnosefunktioner
  • M12 stik til periferi
  • Ruggedline-stik til INTERBUS, valgfrit med fiberoptik eller Twisted Pair og forsyningsspænding
Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2819972
Pakningsstørrelse 1 STK
Salgsnøgle DNI516 -
Katalogside Side 237 (C_6_2017)
GTIN 4017918188658
Vægt pr. stk. (ekskl. indpakning) 640,000 g
Toldtarifnummer 85389091
Oprindelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk