Software - EC AR CAB SW TOOL - 2819545

Idriftsættelses-og diagnose-software til Inline servoforstærker IB IL EC AR 48/10 A, inkl. kabel for tilslutning til RS-232-interface på en PC.

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Downloads

Artikelbeskrivelse

Ved hjælp af idriftsættelse- og diagnose-softwaren kan Inline-servoforstærker IB IL EC AR 48/10A allerede uden bustilslutning, og inden styreprogrammet kører, sætte maskinen eller anlægget i drift via en seriel grænseflade (stand-alone-version).
Inline-servoforstærkeren programmeres i så fald ved hjælp af et script-sprog, der indeholder forskellige kommandoer til læsning og skrivning af alle parametre. Til bearbejdningen og den yderligere optimering af de indstillede (styrings-)parametre har softwaren en oscilloskop-funktion, der registrerer tidsforløbene på op til fire parameterværdier i realtime og fremstiller dem grafisk efter, der er kørt et script. Her kan registreringen styres via et digitalt oscilloskops standardfunktioner, som triggertidspunkt, triggerforsinkelse, aftastningsperiode eller antal registreringspunkter (samples). Ved hjælp af kurveforløbene kan styringens adfærd derefter analyseres og evt. eksisterende svingninger i styringskredsløbet kan opdages. Ved hjælp af de fundne resultater justeres styringsparametrene, til den ønskede styringsadfærd er opnået.
Alternativt til oscilloskop-funktionen kan brugeren også frit vælge mellem op til 16 parametre, der vises i tabelform. Opdateringsintervallet for parameterværdierne kan derved indstilles i trin mellem 1 s og 60 s.
De fundne parametre kan derefter til datasikring gemmes i en fil i den tilsluttede PC og senere ved behov igen overføres fra filen.

Varedata

Bestillingsnøgle 2819545
Pakningsstørrelse 1
Katalogside Side 240 (C-8-2013)
GTIN 4046356043847
Toldtarifnummer 85444290

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk