Skilleforstærker - MCR-C-UI-UI-DCI - 2810913

MCR-3-vejsforstærker, med konfigurerbar ind-/udgang, til galvanisk adskillelse fra analoge signaler, konfigureret. Tilladte signalkombinationer fremgår af databladet.

Pris:

Konfiguration

Oversigt

Tekniske data

Godkendelser

Downloads

Artikelbeskrivelse

3-vejs-skilleforstærkeren MCR-C-UI-UI(-450)-DCI(-NC) anvendes til galvanisk adskillelse og gennemførelse af analoge signaler. Den sørger for en galvanisk adskillelse af standard analoge signaler. Modulindgang og -udgang forsynes galvanisk adskilt fra nettet via integrerede DC/DC-konvertere (3-vejsadskillelse).
Den nødvendige hjælpestrøm indikeres via en grøn power-LED. Således ses det tydeligt, om der er en hjælpestrøm til rådighed.
MCR-modulet garanterer sikker adskillelse af en sensorkreds fra styrekredsen og forhindrer dermed også den gensidige påvirkning af flere sensorkredse på hinanden.
På grund af 3-vejsadskillelsen er det muligt at anvende modulerne universelt, dvs. både helt ude i processen og tæt inde ved styringen til signaloverførsel og galvanisk adskillelse. De kan desuden anvendes på signaloverførselsstrækningen for at overvinde høje belastningsmodstande.
Signaloverførslen sker gennem en induktiv overførselsproces. Et filter, der er koblet ind efter overførslen, eliminerer desuden eventuelle støjpåvirkninger.

Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2810913
Pakningsstørrelse 1 STK
Bemærk Ordrebundet produktion (varer tages ikke retur)
Katalogside Side 360 (IF-2009)
GTIN 4017918104719
Vægt pr. stk. (ekskl. indpakning) 150,400 g
Toldtarifnummer 85437090
Oprindelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk