Tilslutningskort - IBS ECO-LINK - 2746346

INTERBUS-masterinterface inklusive: - driversoftware til DOS og Windows - brugerdokumentation på tysk og engelsk - monitorprogrammer - kabel til spændingsforsyning

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Godkendelser

Downloads

Artikelbeskrivelse

Med IBS ECO-LINK tilbydes en anden måde at bruge INTERBUS-systemet i IBM-kompatible pc'er. IBS ECO-LINK er en økonomisk løsning, som tilbyder en enkel håndtering til enkle styringsopgaver. Brugeren opnår et hurtigt resultat, da signalerne fra periferien uden større besvær bliver tilgængelige på pc'en.
IBS ECO-link er iddelt til ibrugtagning og serviceformål. Derudover kan IBS ECOLINK ligeledes anvendes til måleværdiregistrering, f. eks. sammen med bærebare pc'er, som styring til ukomplicerede maskiner og små anlæg. Da busdrift og protokolafvikling udføres af pc'en, hvor IBS ECO-Link er tilsluttet på den serielle interface, afhænger anlæggets ydeevne afgørende af pc'ens processortype og dens frie kapacitet.
Driversoftwaren for Windows og DOS er, lige som eksempelprogrammer og en monitor, bestanddel af produktet, skal dog ikke installeres separat, da systemet serielle drivere benyttes. Den mest aksuelle vgersion findes på dette website. Driveren tillader en meget nem generering af effektive INTERBUSapplikationer med C, C++, Delphi eller Visual Basic i løbet af meget kort tid.

Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2746346
Pakningsstørrelse 1 STK
Salgsnøgle DRECAA -
Katalogside Side 335 (AX_2007)
GTIN 4017918174095
Vægt pr. stk. (ekskl. indpakning) 162,300 g
Toldtarifnummer 85389091
Oprindelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk