Busterminal - IB ST ZF 24 BK RB-T DIO8/8/3LK - 2726049

Illustrationen viser variant IBS ST 24 BK RB-T DIO 8/8/3-LK

INTERBUS-ST-E/A-busterminal, 9-polet D-SUB, 8 digitale indgange, 8 digitale udgange, 500 mA, desuden med lysleder-fjernbusstik, kapslingsklasse IP20, bestående af: Klemmeblok med fjederkrafttilslutning og modulelektronik

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

INTERBUS busterminaler med ekstra grænseflader (periferi)
I INTERBUS-ind-/udgangsbusterminalerne er der foruden de egentlige busterminalfunktioner integreret 8 digitale indgange og 8 digitale udgange. Derudover kan modulerne udvides med op til fire INTERBUS-ST-ind-/ udgangsmoduler. Alle busterminalernes funktioner, som f.eks. afkobling af ind-/udgangsmodulerne fra INTERBUS-netværket, er uindskrænkede.
Specielt i applikationer hvor der er ringe plads, eller hvor der kun er få ind-/udgangspunkter, der skal bearbejdes, anvendes disse busterminaler.
Busterminalerne IBS ST 24 BK DIO 8/8/3-T og ...-LK gør det muligt at belægge ind- og udgange enten over skrueklemmer i klemmeblokken eller over FLK-systemstik. Det giver mulighed for en enkel tilslutning af elektroniske lastrelæer ELR 319 eller VARIOFACE-ind-/udgangsmoduler med 14-polede FLK-stik.
Busterminalerne IBS ST 24 BK RB T... og IBS ST 24 BK RB-LK ... er konstrueret med et ekstra fjernbusstik. Dette fjernbusstik har de samme muligheder for udbygning som fjernbussen. Alle komponenter med fjernbusgrænseflade kan integreres her.
Alle INTERBUS-busterminaler gør det muligt at foretage en separat afkobling af de ekstra busgrænseflader. Dermed overtager de til en vis grad opgaverne fra to busterminaler i INTERBUS-systemet og behandles også på tilsvarende måde i adresselisterne og i projekteringssoftwaren (CMD).
Vigtigt: Ved opbygning af de busser, der afgrenes fra busterminalerne, skal der tages hensyn til den topologi, der understøttes af INTERBUS-tilslutningskortene.

Varedata

Bestillingsnøgle 2726049
Pakningsstørrelse 1
GTIN 4017918154202
Toldtarifnummer 85389091

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk