Controller - IBS ST 24 RFC-T - 2725529

INTERBUS-ST remote field controller, bestående af klemmeblok med busterminal og submastermodul

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

INTERBUS-ST remote field controller
Med remote field controller til INTERBUS-ST kan maskiner og anlæg automatiseres decentralt og modulært. Ved at anvende remote field controller er det muligt at opbygge afprøvede mekaniske og elektriske enheder, der sammensættes til en komplet løsning som i et byggeklodssystem. Takket være sammenbygningen af testede funktionsenheder formindskes planlægnings-, installations- og ibrugtagningstiderne væsentligt. Anlægsudvidelser kan ligeledes realiseres fleksibelt efter dette princip.
Remote field controlleren IBS ST 24 RFC-T er en selvstændig INTERBUS-master i ST-typerækken og muliggør direkte tilslutning til ind-/udgangsmodulerne i ST-typerækken. Alternativt råder dette modul over en INTERBUS-fjernbustilslutning, som vilkårlige INTERBUS-moduler kan tilsluttes til. Remote field controlleren IBS ST 24 RFC-T gør det dermed muligt at opbygge selvstændige INTERBUS-subnetværk, der kan bearbejde enkelte automatiseringsopgaver selvstændigt og uafhængigt af hinanden.
Dataudvekslingen imellem de enkelte remote field controllere og den overordnede styring, f.eks. til synkronisering, sker over INTERBUS. Det er irrelevant, om det er korte, tidskritiske procesdata eller komplekse, behovsorienterede parametersætninger, der skal udveksles.
Programmering med PC WORX
Programmeringen sker ensartet og gennemgående ved hjælp af automatiseringssoftwaren PC WORX. Programmerne oprettes i henhold til international IEC 61131-3-standard. Programmet downloades enten via INTERBUS eller den lokale RS-232-C-grænseflade. Programmer og konfigurationsdata gemmes nulspændingssikret i den integrerede Flash-hukommelse. Til en remanent lagring af variabler og flag findes der i remote field controllerne 8 kB fast RAM (NV)RAM.

Logo Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2725529
Pakningsstørrelse 1
GTIN 4017918153854
Toldtarifnummer 85389091

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk