Tilslutningskort - IBS ISA RI/I-T - 2723071

Slave-tilslutningskort til ISA-bussen, med kobbertilslutning

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

INTERBUS-slave-tilslutningskort til pc'er
Slave-fieldbus-kortet er et intelligent pc-kort, der integrerer en pc på et vilkårligt sted i et INTERBUS-system. På denne måde kan der f.eks. realiseres effektive visualiseringsstationer, som giver en ikke-stedbunden adgang til data i INTERBUS-systemet og i styringen.
Der kan om nødvendigt installeres op til 4 moduler i en pc samtidig således at visualisering eller overvågning af flere INTERBUS-linjer er mulig på en enkelt pc. Til selvforsynende drift i ikke-tilsluttet pc er en ekstern spændingsforsyning (5 V) en mulighed.
Antallet af de datawords, som remote interface-kortene belægger i INTERBUS-systemet, kan indstilles til mellem 1 og 16 datawords. Foruden en hurtig I/O-kanal, der kan konfigureres frit, og som er beregnet til udvalgte, tidskritiske data, understøttes også INTERBUS-parameterkanalen (PCP). Med parameterkanalen er en behovsorienteret adgang til større datablokke mulig, som f.eks. en cyklisk læsning af styringens I/O-status.
Drivergrænsefladerne er funktionskompatible med INTERBUS-PC-tilslutningskort af generation 4 til pc'er, såsom IBS PC ISA SC/I-T. Tilslutningskortet er programmerbart over DDI-grænsefladen. Der står drivere til Windows NT og DOS til rådighed.
Dataudveksling over OPC understøttes fra version 2.0 af OPC-serveren (2729127 IBS OPC-Server).
Som ekstra tilbehør fås der en indbygningsnetdel til PC ISA slot (24 V in/5 V out) IBS PC EXT PS/24 DC/FIL.

Logo Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2723071
Pakningsstørrelse 1
GTIN 4017918155797
Toldtarifnummer 84733020

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk