Grænsefladekonverter - IBS 24 ETH DSC/I-T - 2722920

INTERBUS-Ethernet-terminal, generation 4, med potentialadskillelse

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

Tilslutningskort til forbindelse af INTERBUS og Ethernet-netværk
Ethernet (IEEE 802.3) er den globale standard til sammenkobling af pc'er, arbejdsstationer og andre computere. Inden for automatiseringsteknik er Ethernet den fabriks- og anlægsbrede infrastruktur til overlappende kommunikationsopgaver.
INTERBUS tillader sammenkobling af alle fieldkomponenter, fra sensor over robot til industristyringer i et ensartet netværk. Til direkte integration af fielddata i et overordnet Ethernet-netværk har INTERBUS optimale forudsætninger.
INTERBUS-Ethernet-terminalen IBS 24 ETH DSC/I-T muliggør den direkte tilslutning af et INTERBUS-system med det brede sortiment af I/O-moduler og intelligente fieldkomponenter til Ethernet-standarden. Modulets integrerede gatewayfunktion sørger for den direkte og effektive dataudveksling mellem Ethernet og INTERBUS-fieldkomponenterne. En eller flere computere i Ethernet kan hermed fleksibelt få adgang til dataene i INTERBUS-fieldkomponenterne.
INTERBUS-Ethernet-terminalen er det universelle INTERBUS-tilslutningskort til alle computer- og styringssystemer, som giver adgang over Ethernet med TCP/IP-protokol. Anvendelsen af SUN-, HP- og DEC-arbejdsstationer samt Windows-NT- platforme er særdeles interessant. Den standardiserede transportprotokol TCP/IP er meget udbredt på verdensplan og fås til alle computerarkitekturer og styresystemer.
Effektive arbejdsstationer og Windows-NT-platforme får procesadgang over de tilsluttede INTERBUS-ind-/udgangsmoduler og fieldkomponenter og kan overtage automatiseringsopgaver. Som kompakte og effektive datakoncentratorer i Ethernet muliggør INTERBUS-Ethernet-terminalen innovative kommunikationsløsninger inden for processtyre- og materialestrømssystemer samt til driftsdataregistrering og til kvalitetssikring.

Logo Logo Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2722920
Pakningsstørrelse 1
GTIN 4017918141233
Toldtarifnummer 85389091

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk