Tilslutningskort - IBS GE 90-70 SC/I-T - 2722849

Ikke noget billede til rådighed

Tilslutningskort, med potentialadskillelse til GE-Fanuc-styringer serie 90-70®

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

INTERBUS tilslutningskort til GE-Fanuc-styringer serie 90-70
Tilslutningskortet IBS GE 90-70 SC/I-T gør det muligt at tilslutte INTERBUS systemet til GE Fanuc-styringer serie 90-70.
GE 90-70 SC gør det muligt for brugeren at tilslutte decentrale I/O-moduler over INTERBUS, hvor de er nødvendige i applikationen.
Koblingen mellem GE Fanuc-styringen og INTERBUS tilslutningskortet sker direkte over standard-P1-systemstikket i styringens VMEbus-kompatible backplane. Til dataudveksling mellem INTERBUS og styringen har tilslutningskortet et 256 kByte stort datavindue.
Fleksibilitet i bogstaveligste forstand står ligeledes i forgrunden, når det drejer sig om INTERBUS tilslutningskortenes diagnosemuligheder. INTERBUS systemdiagnosen kan naturligvis nås via software fra brugerprogrammet, så en hvilken som helst applikationsnær fremstilling kan nås over standard-visualiseringssoftwaren. Derudover er en visuel diagnose på stedet tilgængelig til service og vedligeholdelsesopgaver.
Den anlægsspecifikke parametrering af tilslutningskortet og INTERBUS-systemet kan lagres i en stikbar parametreringshukommelse i PCMCIA-format centralt på tilslutningskortet.
Til oprettelse af parameterdata fås den komfortable INTERBUS software IBS CMD SWT G4 til styresystemet Windows. Foruden parametrering, konfiguration og anlægsdokumentation har IBS CMD SWT G4 som universel software diagnose af de enkelte deltagere og hele INTERBUS systemet. Derudover kan de tilsluttede INTERBUS deltageres periferitilstande visualiseres under anlæggets løbende drift.

Varedata

Bestillingsnøgle 2722849
Pakningsstørrelse 1
GTIN 4017918141196
Toldtarifnummer 85389091

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk