Tilslutningskort - IBS ISA FC/I-T - 2722027

Field controller, med potentialadskillelse, inkl. styresystem

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

Field controller som pc-tilslutningskort
IBS ISA FC... i pc-tilslutningskortprogrammet fra PHOENIX CONTACT gør det muligt at integrere komplekse styrings- og automatiseringsopgaver under IEC 61131 i betjenings-pc'er for maskiner og anlæg. Den fleksible, gennemgående sammenkobling mellem styrings- og automatiseringsniveauerne står INTERBUS-systemet for. Field controllerne sørger for sikker tilslutning af sensorer, aktuatorer og feltmoduler over INTERBUS og yder for styringsopgaver selvforsynende IEC-61131-performance uafhængig af deres host. På alle field controllere kører styrings- og automatiseringsprogrammer uafhængigt af deres host. Pc-systemet er således fri for visualisering af de processignaler og -parametre, der er tilsluttet over INTERBUS. Afkoblingen af anlægsvisualisering og overvågning af det samlede system gennem Watchdog-tilkobling sikrer en høj driftssikkerhed.
Automatiseringssoftwaren PC WORX anvendes ved alle field controllere til fleksibel konfiguration og programmering under IEC 61131.
PHOENIX CONTACT-field controllere leveres med skalerbar ydelse til mange forskellige opgaver og krav. Det kompakte field controller pc-tilslutningskort IBS ISA FC/I-T er en grundvariant, der anvendes til mindre og mellemstore styringsopgaver, og som passer ind i ethvert pc-baseret betjenings-, styrings- og automatiseringssystem. Lagringen af remanente data fra styringsprogrammet sker i et NVRAM-lager på 8 kB, der befinder sig på grundkortet.
Til mellemstore og store applikationer anvendes derimod field controlleren IBS ISA FC/486DX/I-T, der udnytter den globale PC/104-standard som et højtydende embedded-pc-board. Gennem anvendelse af et coprocessor-board opnår brugeren en selvforsynende, skalerbar ydelse, der er uafhængig af pc-systemets styringsløsning.

Logo Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2722027
Pakningsstørrelse 1
GTIN 4017918140762
Toldtarifnummer 85371091

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk