Software - IBS CMD SWT G4 SP - 2721455

Netværkskonfigurationssoftware til INTERBUS Generation 4

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

Et bussystem til åbne og fleksible styringsarkitekturer skal i henhold til den krævede producentneutralitet også tilbyde brugeren et koncept til en ensartet og især producentneutral håndtering og diagnose af systemet. Projekterings-, ibrugtagnings- og diagnosesoftwaren CMD (Configuration Monitoring Diagnostics), hvis væsentlige kendetegn ligger i uafhængigheden af det anvendte styringssystem og i fleksibiliteten over for programudvidelser, nye funktioner og serviceprogrammer,, er udviklet til INTERBUS. Således tilbyder f.eks. DRIVECOM-brugergruppen serviceprogrammer til parametrering af motorer efter DRIVECOM-profilen.
For at leve op til brugernes krav, fortsætter vores INTERBUS-knowhow med at strømme ind i denne software.
CMD til alle faser:
CMD er et værktøj, der kan anvendes i hele det pågældende anlægs livscyklus, lige fra planlægning og projektering over idriftsættelse til driftsovervågning og diagnose i forbindelse med service og vedligeholdelse. For brugeren betyder det: tid og omkostninger i forbindelse med indarbejdning i flere softwareværktøjer bortfalder.
Med CMD-softwaren kan brugeren fastlægge INTERBUS-anlægskonfigurationen i projekteringsfasen. Logiske adresser eller variabler, over hvilke styringsprogrammet senere skal få adgang til de decentrale I/O'er, kan tildeles I/O-punkterne.
Ved ibrugtagningen kan en funktionstest af delanlæg finde sted ved hjælp af en integreret monitorfunktion.
Diagnosefunktionerne giver til hver en tid detaljerede informationer om bustilstanden, eventuelle fejlårsager og forslag til at afhjælpe dem.
CMD til globalt etablerede styresystemer:
CMD kan køre under Windows-styresystemer til standard-pc-systemer (Windows® NT 4.0 SP6, Windows® 2000, Windows® XP). Takket være den velkendte overflade er indføringen i betjening af softwaren og dermed i betjening af hele INTERBUS-systemet nem og sikker.
CMD G4-softwaren er ikke frigivet til styresystemer fra Windows 7 og nyere. Den efterfølgende software Config+ derimod understøtter også aktuelle og fremtidige styresystemer.

Logo Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2721455
Pakningsstørrelse 1 STK
Salgsnøgle DRDBAY -
GTIN 4017918140588
Vægt pr. stk. (ekskl. indpakning) 252,000 g

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk