Tilslutningskort - IBS PLC5 DSC/I-T - 2719027

Tilslutningskort til Allen-Bradley PLC ® 5-styringer, med potentialadskillelse

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Tilbehør

Downloads

Artikelbeskrivelse

INTERBUS tilslutningskort til Allen Bradley PLC 5-styringer
Tilslutningskortet IBS PLC5 DSC/I-T gør det muligt at tilslutte INTERBUS systemet til Allen-Bradley-PLC5-styringer med CPU-typerne 5/11, 5/20, 5/30, 5/40, 5/60, 5/80 samt alle varianter af disse typer (f.eks. Ethernet).
Tilslutningskortet forbindes med styringen over Allen Bradley-I/O-bussen. Ligesom systemets egne ind-/udgangskort arbejder INTERBUS-fieldbuskortet med variabelt adresseområde, så der er adgang til INTERBUS fieldkomponenterne. Over bloktransferkommandoer overføres dataene i styringens hukommelsesområde.
Aktiveringen af INTERBUS systemet sker automatisk ved opstarten eller styret af applikationen. Den anlægsspecifikke parametrering af INTERBUS systemet og af tilslutningskortet lagres i en stikbar parametreringshukommelse centralt på tilslutningskortet.
Til oprettelse af parameterdata fås softwaren IBS CMD SWT G4.
Foruden parametrering, konfiguration og anlægsdokumentation har IBS CMD SWT G4 som systemoverlappende software diagnose af de enkelte deltagere og hele INTERBUS systemet. Derudover kan de tilsluttede INTERBUS deltageres periferitilstande vises under anlæggets løbende drift.
Til visning af den omfangsrige INTERBUS systemdiagnose har IBS PLC5 DSC et brugerorienteret LC-display, som drifts- og fejltilstande vises på i klar tekst. Den direkte visning af meldinger hjælper med at forkorte idriftsættelses- og stilstandstider og dermed at øge anlæggets levetid. Den enkle, intuitive betjening af LC-displayet sker over tastfeltet på frontdisplayet.

Logo

Varedata

Bestillingsnøgle 2719027
Pakningsstørrelse 1
GTIN 4017918132248
Toldtarifnummer 85389091

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

PLCnext Technology

Platformen for grænseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-websitet
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk