Licens - FL MGUARD LIC CIM - 2701083

Licens til aktivering af CIFS Integrity Monitoring (CIM) på et FL MGUARD

Pris:

Oversigt

Tekniske data

Downloads

Artikelbeskrivelse

CIM – industriegnet virusbeskyttelse

CIFS Integrity Monitoring, forkortet CIM, er den industriegnede antivirus-sensor fra Phoenix Contact. Uden at skulle opdatere registrerer CIM, om Windows-baserede systemer såsom kontrollere, betjeningsenheder eller pc'er er blevet manipuleret, f.eks. af malware.

Hvor anvender man CIM?
CIM anvendes overvejende for at sikre de såkaldte non-patchable-systemer. Non-patchable-systemer er for det meste Windows-baserede systemer, der har en eller flere af de følgende egenskaber:

■Systemet har et forældet operativsystem, som Microsoft ikke leverer sikkerhedsopdateringer til mere, som for eksempel Windows 2000 eller lavere.
■Systemer, der ikke må ændres, fordi den leverede fabriksstandard er blevet certificeret af producenten eller en offentlig myndighed. Ved en ændring af softwaren, f.eks. gennem en opdatering af operativsystemet, ville garantien eller myndighedens godkendelse gå tabt.
■Systemer, der ikke må udstyres med en virusscanner af hensyn til tidskritiske industrielle anvendelser, f.eks. hvis realtidsegenskaberne skal bibeholdes. Eller hvis de ikke kan opdatere virusprogrammet, fordi der ikke er nogen internetforbindelse.
■Systemer, der bevidst ikke er udstyret med virusscannere eller IDS/IPS (Intrusion Detection System, Intrusion Prevention-systemer), fordi hele applikationen ikke må slås fra i tilfælde af en falsk alarm.
■Systemer, hvis brugere ikke har viden nok til at installere et virusprogram eller IDS/IPS, uden at systemet bliver påvirket negativt.
Non-patchable-systemer findes i de mest forskellige hjørner af industrien: F.eks. i den kemiske og farmaceutiske industris analysesystemer, i automobilindustriens airbag-produktion, men også på produktionsområder med pc-baserede styringer.

Dine fordele

  • Integritetstest af Windows-systemer

Varedata

Bestillingsnøgle 2701083
Pakningsstørrelse 1 STK
Salgsnøgle DNN341 -
Katalogside Side 433 (C_6_2017)
GTIN 4046356696791
Vægt pr. stk. (ekskl. indpakning) 21,240 g
Toldtarifnummer 39191080
Oprindelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11
  • Opret PDF
  • Anbefale
  • Feedback

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk