Light+Building 2018

Light+Building 2018

18. - 23.03.2018 i Frankfurt
hal 11.0, stand D70

Hjertelig velkommen hos Phoenix Contact på verdens førende messe for lys og bygningsteknik.

Vi ser frem til en succesfuld messe i marts 2018. Her finder du informationer om dette års temaer.

Vær vores gæst på Light+Building 2018. Tal med vores eksperter, og oplev innovationer og teknologier fra Phoenix Contact. Fra husinstallation til bygningsstyring og energirådgivning – kreative løsninger, der baner vejen til en "smart" verden.

Vi glæder os til dit besøg i perioden 18. - 23.03.2018 på Light+Building: Du kan finde os i hal 11.0 på stand D70.

Beskrivelse
Messeoversigt på Light+Building [PDF, 0,18 MB]

Kom, og vær vores gæst

Få gratis billetter. Brug nedenstående formular til dette. Så får du en unik kuponkode fra os, som du kan bruge til at hente din personlige billet med på Light+Building 2018's hjemmeside. Tilbuddet er begrænset og gælder kun så længe lager haves.

Hovedemner 2018

Værkstedsområde på Phoenix Contacts messestand på Light and Building  

Afprøv produkter i vores værkstedsområde

På vores messestand viser vi dig nogle helt specielle produkter og løsninger: Lige fra forsyning til styring og komplette koncepter til overspændingsbeskyttelse samt bygningsstyring og energirådgivning.

I vores værkstedsområde kan du teste den gennemgående enkle og sikre betjening af vores produkter. Oplev også vores bygningsstyringssystem og dets unikke enkelthed. Vores eksperter viser dig gerne eksempler på komplette tilbud til husinstallations- og industrianvendelser.

Det være sig planlægning, installation, drift eller vedligehold – på vores messestand på Light+Building har vi den helt rigtige løsning til ethvert behov.

Du kan desuden se frem til særlige priskampagner for værktøjer, overspændingsbeskyttelse og fordelerblokke, som kan anskaffes via elgrossister fra messens begyndelse.

Besøg Phoenix Contact i perioden 18. - 23.03.2018 på Light+Building, hal 11.0, stand D70.

Vi fører dig sikkert gennem de digitale forandringer inden for bygningsautomation.

Vi viser dig, hvordan du bruger dine digitale byggedata til at skabe merværdi for brugere og operatører af intelligente bygninger. Som en sidegevinst minimerer du dermed også livscyklusomkostningerne for dine bygninger. Gør engineering nemmere, og etabler præventive vedligeholdelseskoncepter. Optimer dine eksisterende bygninger, eller planlæg dine nye byggeprojekter sammen med os.

Moderne designkoncepter til bygninger, omfattende rådgivning og fremadrettede løsninger inden for automationsteknologi fra en og samme leverandør - sammen gør vi din bygning eller din ejendom intelligent.

Vores produkter på Light+Building 2018:

  • Live Engineering-bygningsstyring
  • Industrial Cloud Computing
  • Integreret bygningsplanlægning
  • Moderne bygningssystemdesign
  • Augmented Reality

Hvordan kan jeg beskytte en bolig eller en erhvervsbygning mod overspændinger? Hvordan vælger jeg nemt og hurtigt de optimale komponenter? Hvilke standarder skal iagttages, når disse skal integreres? Vores eksperter på Light+Building i Frankfurt besvarer gerne disse spørgsmål.

I værkstedsområdet får du mulighed for at afprøve professionel integrering af de nyeste komponenter til overspændingsbeskyttelse fra Phoenix Contact. Lad dig imponere af den smalleste beskyttelsesenhed på markedet til det nedre netforbindelsesrum og den nye beskyttelse til stikkontakten.

Få glæden af industriel kvalitet, også håndværkmæssigt – med produkter fra Phoenix Contact, som er sikre og nemme i anvendelse. Med os kan du imødekomme samtlige krav inden for elektrisk installation.

Derudover kan du forvente særlige priskampagner på Light+Building for værktøjer, overspændingsbeskyttelse og fordelerblokke, som kan anskaffes via elgrossister fra messens begyndelse.

Særudstilling SECURE! Connected Security in Buildings

Særudstilling på Light+Building: SECURE! Connected Security in Buildings  

Særudstilling på Light+Building: SECURE! Connected Security in Buildings

Du kan også besøge os på særudstillingen SECURE! Connected Security in Buildings. Med afsæt i eksempler på forskellige fremtidsorienterede teknologier viser SECURE!, hvilke muligheder og nye anvendelser den progressive digitalisering inden for bygningsautomatiseringsteknik byder på.

På grundlag af tre specifikke anvendelser (hotel, kontor og industri) demonstreres det tydeligt, hvordan bygningens tekniske effektivitet kan øges gennem innovative tekniske løsninger, samtidig med at der tages hensyn til sikkerhedskravene og brugerens individuelle behov.

Messeinformationer om Light+Building 2018

Vi glæder os til at møde dig! Besøg også Phoenix Contact i 2018 på verdens førende messe for lys og bygningsteknik i Frankfurt.

  • 18. - 23. marts 2018
  • Hal 11.0, stand D70
AdresseÅbningstider
Messe Frankfurt Exhibition GmbH
Ludwig-Erhard-Anlage 1
D-60327 Frankfurt/Main
Hver dag fra kl. 9:00 til 18:00
Fredag fra kl. 9:00 til 17:00

Du finder yderligere informationer om messebyen Frankfurt, messeprogrammet, udstillere, overnatning, billetter, guidede ture og meget mere på hjemmesiden for Light+Building.

Mobilt undervejs på Light+Building

Vi anbefaler appen til Light+Building, så du kan forberede dit besøg på messen bedst muligt. Så er du hele tiden up-to-date med hensyn til datoer, arrangementer og messeoversigten.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk