Innovative produkter og løsninger

Live demo og masser af action på HI-messen

2 daglige live demoer og 3 forskellige action centers. Der bliver gang i den på stand E4040.

Behøver man begrænse sig selv?

Det er svært at begrænse sig – og det har vi derfor valgt at lade være med. Vores stand på årets HI-messe vil bugne af både ny og velkendt teknologi, løsninger og produkter til store og små applikationer og naturligvis vores traditionelle bar. Som noget nyt har vi i år planlagt to daglige live demo shows af den nyskabende PLCnext Technology – kom og lyt med.
Som altid må man gerne være en pilfinger på vores stand – vores tre action centers viser innovative løsninger inden for opmærkning og printere, stik og tilslutningsteknologi og på det 3. action center præsenterer vi COMPLETE line, som er et komplet koncept af hardware- og softwareløsninger til styretavlen.

Grænseløs automation med PLCnext Technology

Grænseløs automation med PLCnext Technology  

Grænseløs automation med PLCnext Technology

Kl. 11 og kl. 14 hver dag messen varer, vil vi afholde en live demo af vores nye unikke, åbne system til moderne automatisering, som lever op til alle krav inden for IoT.
Kombinationen af en åben styringsplatform, modulær udviklingssoftware og cloud-integration muliggør nem tilpasning til kravene, der ændrer sig samt effektiv udnyttelse af eksisterende og fremtidige softwaretjenester. Udover live demo finder du et helt område af vores stand, som er dedikeret til PLCnext Technology.

Action center: COMPLETE line

Den komplette løsning til din styretavle  

Den komplette løsning til din styretavle

Med COMPLETE LINE samler vi vores styrker på tværs af produktområder og tilbyder en produktlinje, der er tilpasset hinanden hvad angår systemegenskaber og design, og som omfatter både hardware komponenter og softwareløsninger. Med COMPLETE LINE gøres udvikling, indkøb, installation og drift nemmere og hurtigere og dermed mere effektiv end nogensinde før.

 

Action center: Opmærkning og printere

Professionelle opmærknings- og printerløsninger  

Professionelle opmærknings- og printerløsninger

Glem det, du er vant til – med MARKING system får du en printer- og opmærkningsløsning, som er nem at håndtere og egner sig til alle applikationer. Det er forbløffende enkelt og tilpasses til dine behov: standardmærkning med fortrykte skilte eller individuel mærkning med vores printsystemer.
Vi viser også vores Printshop på messen, så kig forbi og bliv inspireret til, hvordan vi kan løse dine opmærkningsopgaver for dig.

Action center: Stik og tilslutningsløsninger

Alt hvad du ønsker inden for stik og tilslutningsteknologi  

Alt hvad du ønsker inden for stik og tilslutning

Stik og tilslutningsløsninger i lange baner – oplev alt hvad hjertet begærer inden for M17-M58 stik, M8-M12 stik, e-mobility, elektronikhuse, konnektorer og industrimultistik.  Det er mere end bare et bredt program. Det er et kæmpeprogram. Kom selv og se.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk