Vindenergi

Vindenergi

Frisk vind til dit anlæg

Øg din vindmølles effektivitet med produkter og løsninger fra Phoenix Contact.

Tilbage til Løsninger

Kategorier

 • Anvendelser og løsninger
  Anvendelser og løsninger

  Phoenix Contact leverer løsninger til vindenergianlæg og vindparker, som opfylder de høje krav til vibrations- og chokresistens.

 • Produkter
  Produkter

  Phoenix Contact tilbyder et bredt program af automatiserings- og tilslutningsteknik til anvendelse i vindenergisektoren.

 • Service og support
  Service og support

  Serviceydelserne fra Phoenix Contact kan støtte dig professionelt ved planlægning, produktion, drift eller vedligehold af dine anlæg.

Stefan Gallmann, Global Industry Manager

"Vindmøller repræsenterer den mest moderne teknologi inden for vedvarende energi. Pga. forskellige klimaområder stilles der meget høje krav til materialer og teknologi. For at opnå maksimal rådighedstid skal der derfor bruges højtydende vibrations- og chokresistent teknologi.

For at komme disse krav i møde har anlægskonstruktører og producenter i mange år satset på den kompetence til at skabe løsninger, det omfattende produktprogram og det globalt udbredte og erfarne team, som Phoenix Contact udgør."

Stefan Gallmann, Global Industry Manager

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Downloads


Løsninger til vindenergi

Innovative og pålidelige løsninger til vindenergianlæg og vindparker.

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk