Optimerede processer inden for styretavlekonstruktion

Optimerede processer inden for styreskabskonstruktion

Effektiv styretavlekonstruktion

Udform din styretavle så effektivt som muligt – fra konstruktion til udformning.

Styretavlekonstruktion er kendetegnet ved en høj andel af procesomkostninger. Dermed er dette et ideelt udgangspunkt for at forbedre den økonomiske rentabilitet inden for produktionen af maskiner og anlæg.

Passende til de individuelle rammebetingelser udvikler vores eksperter et koncept sammen med dig. Brug vores erfaring inden for intern maskinkonstruktion for at skabe individuelle og gode løsninger.

Spændingsfeltet styretavlekonstruktion

Spændingsfelterne i styreskabskonstruktion  

Spændingsfelterne i styretavlekonstruktion

Styretavlekonstruktion står som eksempel for den producerende industris udfordringer i lande med høje lønninger: Spændingsfeltet mellem voksende krav og løsningsmuligheder, som betinget kan anvendes.

Kortere og kortere leveringstider og stigende konkurrence kræver fejlfri fremstillingsprocesser. Etablerede metoder og processer kan dog ikke imødekomme de nye udfordringer i udformningen af styretavlen. Løsningen er at overtage industrielle fremstillingsprincipper.

ClipX-konceptet

ClipX-konceptet  

ClipX-konceptet

Phoenix Contact udvikler inden for rammerne af ClipX-konceptet et løsningssortiment, som tager højde for og gennemlyser alle relevante virksomhedsprocesser inden for styretavlekonstruktion og screener dem systematisk.

Herved er ClipX-konceptet baseret på gennemprøvede kerneteknologier samt på en bred knowhow på området for konstruktion, IT-integration, produktion og logistik.

Er du interesseret i vores tilbud og ønsker en uforpligtende informationssamtale om
vores ClipX-koncept? Brug hertil kontaktformularen på højre side.

Klemrækkefremstilling

Klemrækkeservice  

Klemrækkeservice

Kravene til konstruktion af styretavler og koblingsanlæg er præget af fremstillingen af store serier på den ene side og den dynamiske individuelle virksomhed på den anden side. I begge tilfælde skal økonomien og rettidig færdiggørelse være garanteret.

Som partner inden for konstruktionen af koblingsanlæg tilbyder Phoenix Contact ikke bare alle produkter til de bedste styretavle, men hjælper også med mange slags serviceydelser. Især vores klemrækkefremstilling hjælper med at håndtere ordrespidsbelastninger fleksibelt eller med at tilføre de indbygningsklare klemrækker just-in-time til serieproduktioner. De færdigt monterede og markerede klemrækker udstyret med tilbehør skal kun monteres og tilsluttes.

Er du interesseret i vores tilbud og ønsker en uforpligtende informationssamtale om vores klemrækker? Brug hertil kontaktformularen på højre side.

Operatørassistentsystemer

Pick-by-light-arbejdsplads  

En moderne pick-by-light-arbejdsplads

Allerede omstillingen fra en ren arbejdspladsmontering, hvor operatøren opbygger en styretavle komplet, til en arbejdsdelt bestykningsproces af bæreskinnerne i takt kan spare omkostninger. Til "in-house"-bæreskinnebestykningen med manuelle operatørpladser udvikler Phoenix Contact i fællesskab med Ruhr-universitetet Bochum skræddersyede løsninger.

Her udvikles nye koncepter for klargøringen af materialet, arbejdspladsernes kommunikation med hinanden, integrationen af MES-systemer, kvalitetskontrol og bestemmelsen af takten ved hjælp af buffermagasiner, ergonomien og meget mere. Ved hjælp af pick-by-light-arbejdspladser føres medarbejderen sikkert og effektivt gennem monteringsprocessen. Der lægges især vægt på anvendelsen af teknologier fra Virtual og Augmented Reality. Aktuelt er der forsøg i gang med HoloLens fra firmaet Microsoft.

Er du interesseret i vores tilbud og ønsker en uforpligtende informationssamtale om
vores klemrækker? Brug hertil kontaktformularen på højre side.

Hurtig og enkel fortrådning af styretavler

Fortrådning med Push-in tilslutningsteknik og crimphandy  

Fortråd hurtigt og nemt med Push-in tilslutningsteknikken og crimphandyen

Med Push-in tilslutningsteknik kan elektriske anlæg nemt og uden værktøj fortrådes gennemgående fra felt til styring. Dette baner vejen for nye, rationelle maskin- og anlægsinstallationer. Den direkte tilslutning af ledere uden værktøj og den optimalt tilgængelige fronttilslutning gør Push-in teknologien til den automatiserede fortrådnings fremtidige tilslutningsteknik.

Ved anvendelsen af fleksible ledere med terminalrør sparer du yderligere fortrådningstid med det mobile værktøj afisolerings- og crimpautomaten. Med den såkaldte crimphandy bliver lederen afisoleret og efterfølgende udstyret med et terminalrør og crimpet. Det sker altsammen på kun tre sekunder.

I forbindelse med Push-in teknologien reduceres arbejdstiden, som er nødvendig for en tilslutning reduceret betydeligt: Mens det tager ca. 17 sekunder at afkorte, afisolere, manuelt placere og presse terminalrørene og tilslutte lederen til en push-in-klemme, kan det samme arbejde klares på bare 10 sekunder med crimphandy.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11