Effektive planlægningsprocesser

Effektive planlægningsprocesser

Effektiv planlægning af styreskabe

Spar tid i hele konstruktionsprocessen.

Spar tid i hele konstruktionsprocessen med universel softwareunderstøttelse.  Drag nytte af vores omfangsrige tilbud, som omfatter alt fra digitale artikeldata til professionelle cloud-løsninger. Det intutive planlægnings- og mærkningssoftware PROJECT COMPLETE samt meget forskellige konfiguratorer fuldender tilbuddet.

Fra planlægning til færdig styretavle

Effektiv planlægning med PROJECT complete  

Effektiv planlægning med PROJECT complete

Intuitiv projektering, intelligente funktioner og en brugerflade, der kan tilpasses: Planlægnings- og mærkningssoftwaren PROJECT complete er den innovative løsning til enkel planlægning af klemrækker og nem oprettelse af de tilhørende mærkninger.

Fra overtagelsen af data fra el-planlægningen til levering af dit færdige produkt giver softwaren en individuel og komfortabel støtte i processen

Gennemgående digitalt beskrevne artikler

Digitalt beskrevne artikler  

Digitalt beskrevne artikler er grundlaget for optimerede processer

Gennemgående digitalt beskrevne artikler samt standardiserede data- og systemgrænseflader er grundlaget for optimerede processer i styretavlekonstruktionen.

Standardiserede digitale artikelbeskrivelser støtter konstruktionen, installationen, produktionen og vedligeholdelsen. Alle driftstilstande er til enhver tid bekendte, og visualiseringen af dem forenkler planlægning, analyse og drift. Derudover er digitale artikeldata nødvendige for at fremstille individuelle produkter til en konkurrencedygtig pris. Alle COMPLETE line-artikler er digital beskrevet og udstyret med standardiserede produktdata som for eksempel ETIM, eCl@ss eller UNSPSC-data. Alle digitale artikeldata finder du direkte på produktet.

Altid det rigtige produktudvalg

Individuel konfiguration af produkter  

Konfigurer vores produkter passende til dine krav

Vores konfiguratorer hjælper dig med at finde hhv. det rigtige produkt eller den rigtige løsning til din applikation i overensstemmelse med dine individuelle krav.

Takket være enkle filtermenuer, produktillustrationer i 2D og 3D samt intuitiv brugerflade konfigurerer du din individuelle løsninger med nogle få skridt – uden fejl!

  • Komfortabel konfigurering: Den ønskede løsning er kun nogle få indtastninger væk
  • Intuitiv betjening: Komponenter trækkes ganske enkelt pr. Drag & Drop hen til den ønskede position
  • Betjeningsvenlig visualisering: Realtidsvisning af din konfiguration i 3D
  • Enkel planlægning: Sammensatte 2D- og 3D-data downloades og importeres til dit CAD-program

Professionelle cloud-løsninger

Forbindelse af produktion og udvikling med PROFICLOUD  

Forbind verden med PROFICLOUD

Den øgede digitalisering nødvendiggør integration af dataanalyser i virksomhedsprocesserne.

Med Proficloud kan Phoenix Contact tilbyde dig helstøbte Cloud-løsninger til moderne automation, som er tilpasset dine behov. Kobl din produktion og udvikling globalt sammen på tværs af virksomhedsgrænser. Med Proficloud kan du registrere data fra dine maskiner og anlæg over hele verden og kombinere store datamængder fra forskellige kilder. På grundlag af moderne dataanalyser træffer du kvalificerede beslutninger, afleder prognoser og forbedrer din operative processtyring.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11