Fjernvedligeholdelse via internet og cloud

Fjernvedligeholdelse via internet og cloud

mGuard Secure Cloud

Nøglefærdig fjernvedligeholdelse.

Med internetteknologier har du overalt og når som helst muligheden for at oprette forbindelser til dine maskiner og anlæg. Med produkter fra Phoenix Contact beskytter du netværksforbindelser mod forstyrrelser og manipulation. De råder over det sidste nye inden for sikkerhedsmekanismer såsom VPN, IPsec-kryptering og integreret firewall.

mGuard Secure Cloud forbinder servicemedarbejdere og fjernvedligeholdelsesmål sikkert via internettet. De tilbyder såvel operatører som maskin- og anlægsvirksomheder en nøglefærdig VPN-totalløsning.

Dine fordele

  • Nøglefærdig VPN-­infrastruktur
  • Enkel idriftsættelse med konfigurationsassistent
  • Web-interface med intuitiv betjening
  • Kompatibel med alle mGuard-­sikkerheds­komponenter, TC Cloud Clients og certificerede VPN­-Clients
  • Understøtter iOS-­enheder såsom iPad og iPhone

Oversigt fjernvedligeholdelsessystemer

Fjernvedligeholdelse  

Sikker industriel fjernvedligeholdelse

Sikker industriel fjernvedligeholdelse

Med mGuard-produkterne får du skræddersyede Security-komponenter til din selvdrevne fjernvedligeholdelses­løsning. Disse robuste og industriegnede Security-Appliances indeholder firewall-, routing- og VPN-funktionaliteter til beskyttelse af ondartede cyberangreb og uønskede forstyrrelser. Derudover muliggør de sikker fjernvedligeholdelse via offentlige net. Alt efter hvilke krav, der stilles, kan Phoenix Contact levere forskellige hard­ og software-produkter: Fra bæreskinneenheder over portable hardware til 19" enheder; fra Security-routere med integreret mobiltelefon-grænseflade til central manage­ment-software og Secure VPN-Client.

mGuard Secure Cloud  

Funktionelle komponenter i mGuard Secure Cloud

De funktionelle komponenter i mGuard Secure Cloud

mGuard Secure Cloud anvender IPsec-VPN'er og sikrer fortrolighed, autenticitet og integritet for data mellem deltagerne. Den køres i et tysk datacenter med høj rådighedstid, som drives efter de højeste databeskyttelsesstandarder. mGuard Secure Cloud stiller en pålidelig VPN-infrastruktur til rådighed som en behovstilpasset og billig service over internettet til gavn for særligt små og mellemstore virksomheder.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk