Cyber Security

Sikkerhed for netværket

Sikkerhed for netværket

Vi hjælper med at beskytte industrielle netværk mod uberettiget adgang og malware.

Tilbage til Løsninger

Kategorier

 • Anvendelser og løsninger
  Anvendelser og løsninger

  Phoenix Contact har innovative Cyber Security-løsninger til maskin- og anlægsbyggere og -brugere samt til industrien og kritisk infrastruktur.

 • Produkter
  Produkter

  Cyber Security-produkter fra Phoenix Contact til industriel netværkssikkerhed og sikker fjernkommunikation.

 • Referencer
  Referencer

  Blandt de følgende referencer kan du læse, hvordan vores kunder har realiseret krævende projekter med Security Appliances fra Phoenix Contact.

 • Service og support
  Service og support

  Her kan du finde flere informationer som downloads, servicetilbud, links og FAQ om temaet Cyber Security hos Phoenix Contact.

Aldrig har industrien været så sammenkoblet og transparent som i dag – og aldrig har den været så nem at angribe. Trends som Industrie 4.0 eller Industrial Internet of Things sørger for mere effektivitet og fleksibilitet i produktionen. Samtidigt udgør sammenkoblingen af alle anlæg en stor sikkerhedsrisiko og baner vejen for svigt, sabotage eller datatab.

Få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe med vores innovative produkter og serviceydelser, så industrielle anlæg beskyttes mod cyber-angreb og vira.

Start sikkert i fremtiden

Roland Bent, direktør for marketing og udvikling

Roland Bent, direktør for marketing og udvikling

"Foruden en digital værditilvækstkæde er sikkerheden for net og data et centralt tema i Industrie 4.0. I en komplet sammenkoblet verden, som ikke kun omfatter consumer-anvendelser, men i stigende grad også industrielle udviklings-, produktions- og logistikprocesser, er sikring af processer, produkter og informationsudveksling elementært".

Som initiativtager inden for automatiseringsteknik tager vi højde for denne kendsgerning og råder med Phoenix Contact Cyber Security GmbH (tidligere Innominate Security Technologies AG) over vores eget Cyber Security-kompetencecentrum i Berlin. Denne knowhow gør det muligt for os at tilbyde individuelle netværksløsninger og produkter specielt til industriens krav.

Industriel netværkssikkerhed

Security-farer ved industrielle netværk  

Industriel netværkssikkerhed beskytter mod farerne ved den tiltagende sammenkobling

Industrial Network Security står for beskyttelse af sammenkoblede industrielle systemer og anlæg mod angreb, dataspionage, svigt på grund af vira, skadelige programmer og fejlbetjening. For i modsætning til Ethernet-standarden kan etablerede sikkerhedskoncepter som office-firewalls ikke overføres så nemt til produktionsnet. Disse opfylder ikke industriens specielle krav.

Baseret på vores mangeårige erfaring inden for automatiseringsteknik kender vi industriens krav og kan løse dem med velkendte Security-koncepter og innovative produkter. Vi kan f.eks. tilbyde:

 • Specielle firewall-funktioner til industrien som f.eks. Conditional Firewall og User Firewall
 • Deep Packet Inspection til industriprotokoller
 • Sikker netværksadgang for servicetekniker

Sikker fjernadgang

Globalt sikker kommunikation  

Sikre fjernvedligeholdelseskoncepter til global sammenkobling af maskiner og anlæg

Rejseomkostninger kan spares og stilstandstider reduceres ved at styre produktionsanlæg via fjernadgang. Der kræves en sikker, pålidelig og fejlfri forbindelse for at kunne profitere af mulighederne ved fjernvedligeholdelse. For en ikke sikret fjernforbindelse gør det også muligt for uautoriserede personer at få adgang til firmanetværket: et hul i sikkerheden, som kan medføre væsentlige økonomiske skader.

Vores komponenter til sikker fjernadgang garanterer derfor en særdeles sikker dataoverførsel over VPN-tunnel og ved anvendelse af de mest moderne krypteringsstandarder. Også her har vi gennemtænkte systemer, som tager højde for industriens specielle krav. Vores komponenter muliggør f.eks.:

 • En enkel integration af maskiner og anlæg uden softwareinstallation
 • Fleksible forbindelser over internettet eller mobiltelefonnettet
 • En firewall i VPN-tunnel til sikring af adgang
 • En VPN-kommunikation uden ændring af virksomhedens firewall

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk