Find sammenhængen på HI 2021 / stand E4040

Find din sammenhæng på HI-messen

Design din løsning. Fastlæg produkterne - og køb så det hele hos én leverandør.

Spar tid og lagerbeholdning!

Kan du spare tid og lagerbeholdning uden at gå på kompromis med kvaliteten? Svaret er et rungende ja. Og du kan endda samtidig bevare overblikket over hele processen. Med effektiv planlægning og teknologisk førende produkter, er du allerede kommet et meget langt stykke ad vejen til at finde din rette sammenhæng.

Gør det endnu nemmere: find alle produkterne hos én leverandør. Besøg os på HI-messen, stand E4040. Her kan du se, hvordan det hele kan gå op i en højere enhed.
Ses vi?

Complete Line og funktionelle zoner – hvad er det?

Vi har samlet en masse produkter i et koncept, som vi kalder Complete Line – det dækker over lige præcis den arbejdsmetode, vi anbefaler dig, når du skal planlægge din sammenhængende løsning: start med at blive helt klar over, hvad det er din løsning skal kunne fra start til slut, og først derefter skal du begynde at vælge produkter ud til de forskellige led i din løsning.
Du kan finde alle produkterne i Complete Line – så er du sikret højteknologiske løsninger, software og hardware, der passer sammen, og ikke mindst push-in tilslutningsteknologi i alle produkter, som gør det lynhurtigt og enkelt for dig at tilslutte de forskellige komponenter.

Kig forbi HI-messen, hvor du kan se det hele i praksis. Det er praktisk opdelt i funktionelle zoner, som skaber overblik undervejs i både planlægningen og udvælgelsen af produkter.
 

Alt, hvad hjertet kan begære...

Rækkeklemmer, industristik, elektroniske sikringer, opmærkning, printere, analoge produkter, Ex produkter, kabling, energimåling, overspændingsbeskyttelse, strømforsyninger, HMI’er, industri-pc’er, controllere, switche, printkorttilslutning, stik og kabler og meget mere.

Vi er vilde med vores brede produktprogram – du kan opleve det hele på stand E4040, hvor du kan se, hvordan de enkelte områder passer sammen.

Ingen løsninger uden stik og kabler!

Der er rundstik og stik til solceller. Der er datastik og tilslutningsstik. Der er kvadratiske stik og board-to-board stik, der er installationssystemer og printklemmer, gennemføringsklemmer og elektronikhuse, og der er ladestik og tilslutningsstik. Og kabler til det hele. Kort sagt: har du behovet, så har vi stikket.

På stand E4040 har vi dedikeret et helt område til device connections – kom og se det.

Lyn, is og blæst

Et andet område af standen er dedikeret til vind – en full size vindmølle kunne der ikke blive plads til, men vi tager en masse vindrelateret teknologi med. Det kan for eksempel være lynstrømsmålesystemet LM-S, som registrerer lynstødstrømme i rotorbladene i realtid eller Ice Detection System ID-S, som måler tykkelsen af eventuelle is-samlinger på rotorbladene og sikrer pålidelig drift af vindmøllen. Det kan også være nogle af de mange produkter og løsninger, som er nødvendige for at generere bæredygtig strøm på en optimal, sikker og sammenhængende måde.

Pilfingrenes paradis

Hører du til dem, der ser bedst med fingrene, skal du helt klart kigge forbi. Vi har fyldt godt op med ting og sager på vores mange action centers, så du kan bare give den gas. Der er masser af opmærkning og printere, der et helt rack fyldt med herligheder inden for bl.a. automation, og der er vores smarte energimålingssystemer. Og er du vild med el-biler, skal du kigge forbi og kaste et blik på den smarte e-mobility ladestander. 
Du kan også se de helt nye elektroniske sikringer i Caparoc systemet.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Download indgangsbillet og spar kr. 100,-

Download din indgangsbillet her - indtast invitationskode hi-20438 og spar prisen på kr. 100,-

Brug invitationskoden og spar kr. 100,-
Download indgangsbillet