Til alle pressemeddelelser

Pålidelige boks- og panel-pc'ere til start- og high-end-applikationer

20.03.2017

Industri-pcere VL2 9000  

Effektive industri-pc'ere med Intel® Core™ i7 Skylake-processorer

Høj systemtilgængelighed i tiltalende design: Til moderne betjeningskoncepter er boks- og panel-pc'erne Valueline blevet udvidet med en effektklasse til high-end-anvendelser.

Udstyret med de nye processorer Intel® Core™ i7 (Skylake), omfattende funktionaliteter og med et attraktivt design bliver produktfamilien VL2 9000 til en skræddersyet IPC-løsning til applikationer med høje krav. Den nye Valueline-generation er den modstandsdygtige løsning til anvendelse af industri-pc'ere ude på stedet. Til dette formål er alle vigtige komponenter udstyret med servicevenlige adgange. Komponenten kan udvides med en PCI-/PCI-slot. Datasikkerheden øges takket være to datalagre og RAID-understøttelse. Til applikationer med store krav til ydelsen fås nu processoren Intel® Core™ i7-6822EQ. Brugeren kan vælge mellem forskellige størrelser display fra 15,6 til 21,5 tommer. Pga. den modulære produktionsproces overbeviser Valueline-IPC'erne selv ved individuelt tilpassede konfigurationer med korte leveringstider og et godt pris-ydelse-forhold. Derudover er produktfamilien kendetegnet af høj fleksibilitet og systemtilgængelighed. Med industri-pc'erne kan automatiseringskoncepter derfor realiseres nemt og økonomisk iht. fremtidsprojektet Industrie 4.0.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk