Til alle pressemeddelelser

To nye løsninger til generatortilslutning

04.08.2016

Generatortilslutningskasse  

Generatortilslutning konstrueret til 1500 V

Phoenix Contact kan nu tilbyde to nye innovative løsninger til fotovoltaiske anlæg: Generatortilslutningskassen til 1500 V er konstrueret til systemspændinger på op til 1500 V.

Det muliggør samling og fordeling af strengstrømme samt beskyttelse mod farlige lynstrømme og overspændinger for 1500 V-teknologien, der vinder mere og mere indpas. De specielt til denne teknologi udviklede komponenter sidder i en intelligent generatortilslutningskasse, som er blevet skræddersyet til individuelle anvendelser. Den kompakte generatortilslutningskasse med ekstern strengsikring indeholder nu også en integreret strømforsyning. Denne anordning gør det muligt at have en kompakt konstruktion, en meget lav temperaturudvikling inden i montagekassen og en løsning, der holder til drift i ekstreme omgivelser. Overvågningssystemet med den indbyggede DC/DC-konverter forsynes direkte fra anlæggets systemspænding. Med den kompakte variant kan monterings- og installationsomkostninger under oprettelsen reduceres betydeligt. De eksterne strengsikringer kan efter behov udskiftes hurtigt og nemt uden brug af specialværktøj pga. fjedertilslutningsteknikken. Desuden kan den kompakte generatortilslutningskasse også overtage opgaver som samling og fordeling af strengstrømme, beskyttelse mod overspændingsskader og overvågning af anlæggets ydelse.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk