PLCnext Technology – åben for mangfoldighed, fleksibel til succes

PLCnext Technology

God tilpasningsevne og fremtidssikker

Gå ind i den åbne automatiseringsverden sammen med os og med PLCnext Technology.

Tilbage til Teknologier

Kategorier

 • Teknik
  Teknik

  PLCnext byder takket være sin åbenhed på mange fordele for udvikling, projektering og drift af automatiseringsløsninger.

 • Anvendelsesområder
  Anvendelsesområder

  Med PLCnext Technology når du dine mål om at være succesrig på markedet på bæredygtig vis.

For at reducere tid til udvikling og for at kunne tilpasse produktionsprocesser på kortere tid skal automatiseringsløsninger idriftsættes hurtigere. Det sker derfor stadig hyppigere, at flere udviklingsmedarbejdere arbejder parallelt på en totalløsning.

Alt efter arbejdsmiljø er software-værktøjer blevet etablerede og anerkendte. En omstilling fra disse gennemprøvede programmeringsværktøjer til et universelt program til alle programmeringssprog er besværlig, dyr og involverer mange ulemper for den enkelte programmørs arbejdsforløb.

Dine fordele

 • Investeringsbeskyttelse og fremtidssikring gennem åbent, fleksibelt system
 • Hurtigere idriftsættelse gennem parallelt arbejde med flere udviklingsmedarbejdere på et program
 • Udnyttelse af gennemprøvede og sædvanlige programmeringsværktøjer forhindrer fejl og gør engineering-delen komfortabel
 • Standardisering af grænseflader forenkler integreringen i systemer og muliggør en priseffektiv, moderne visualisering og netværk
 • Mere effektivitet gennem genanvendelse af softwarekomponenter og oprettelse af automatiseringsmoduler
 • Dybt integrerede Safety- og Security-koncepter gør automatiseringen sikker og pålidelig

Verden er under forandring – og dermed er automatisering det også

Moderne produktionsanlæg  

Moderne styringsløsninger til en fleksibel produktion

For at kunne agere konkurrencedygtigt på markedet på langt sigt skal produktionsprocesser være mere fleksible og automatiseringsløsninger mere kommunikative og tilpasningsvenlige. Med Industrie 4.0 ophæves de klassiske kommunikationsrelationer i automatiseringssystemer.

Af den grund udviklede Phoenix Contact PLCnext Technology. Den danner grundlag for en åben styringsplatform med en modulær softwareløsning, som lever op til alle krav i IoT-verdenen.

PLCnext Technology er grundlaget for teknologisk førende automatisering: For det er ikke den stærkeste, der slår igennem, men den, der er bedst til at tilpasse sig.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Downloads

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk