Wired HART

Adgang til digitale procesdata med Wired HART

Adgang til digitale procesdata

Øg adgangsmulighederne til HART-procesdataene med vores innovative produkter, og behold fortløbende adgang.

Tilbage til HART

Kategorier

Søg i Wired HART

Vis alle produkter i denne kategori

Inden for de forgangne 25 år er HART-apparater blevet installeret globalt i talrige applikationer til måling af gennemstrømning, tryk, temperatur eller niveau. I mange tilfælde opretholdes kun 4 til 20 mA-signalet fortløbende, mens der kun er adgang til HART-dataene under idriftsættelsen eller fejlsøgning.

HART-komponenter fra Phoenix Contact tillader en billig permanent forbindelse til alle HART-data og optimerer vedligeholdelsen og systemets driftstid.

Dine fordele

  • Enkel opbygning af et robust digitalt kommunikationsnet gennem brug af eksisterende 4 til 20 mA-fortrådning
  • Bidirektionel dataudveksling uden forstyrrelser med HART-transparente skilleforstærkere: galvanisk adskilt, også til egensikre strømkredse
  • Adskillelse af 4 til 20 mA-sløjfer giver en sikker og fejlfri signalkvalitet
  • Fortløbende overvågning af HART-data muliggør tidlig registrering af systemafvigelser og øger levetiden
  • Forbedret dataoptegnelse til opfyldelse af officielle regler og retningslinjer

HART-signaladskiller

Analog-signaladskiller til HART  

HART-signaladskiller til analoge signaler

Signaladskiller fra Phoenix Contact muliggør adgang til det digitale HART-signal. Apparaterne kan installeres både i almindelige og ATEX-omgivelser. Signaladskillelsen samt den nødvendige tilvejebringelse af strømforsyningssløjfen til fieldkomponenten muliggør en bedre sikret og mere tilgængelig installation.

Vores produktudvalg har flere fordele og videreudvikles konstant, så vi kan reagere på dine applikationsbehov.

Overspændingsbeskyttelse til HART-komponenter

Overspændingsbeskyttelse til HART  

Overspændingsbeskyttelse til HART

Beskyttelsen af 4 til 20 mA-sløjfen samt det digitale HART-signal er en grundforudsætning i mange applikationstilfælde med store afstande mellem kontroller og apparat. De stikbare overspændingsbeskyttelsesløsninger fra Phoenix Contact sørger for pålidelig beskyttelse og gennemgående signaleffekt.

Den stikbare og kodede løsning giver en afbrydelsesfri forbindelse også ved tilslutning.

HART-multiplexer

Seriel og Ethernet-HART-multiplexer  

HART-multiplexer til serielle og Ethernet-grænseflader

Afhængigt af applikation er en seriel RS-485- eller Ethernet-baseret adgang til alle digitale data mulig fra HART-apparater.

Til ikke tidskritiske applikationer kan den konventionelle serielle RS-485-multiplexer anvendes. Hver multiplexer muliggør tilslutning af op til 32 apparater. Dataudvekslingen sker serielt, da kommunikationen realiseres over kun en HART-master.

Ethernet-HART-multiplexeren giver PROFINET-, Modbus TCP/IP- og HART-IP-adgang til 40 apparater, hvert med egen HART-master-forbindelse til tidskritiske applikationer.

Ved anvendelse af et Modbus TCP/IP-netværk er det derudover muligt at tilvejebringe fire digitale indgange samt fire digitale udgange.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk