Midstream

Midstream

Sikker overvågning af pipelines og tanke

Med overvågningsløsningerne fra Phoenix Contact har du hele tiden et øje på dine pipelines og tankfarme.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

  • Pipelines og transport
    Pipelines og transport

    Digitalisér dine transportveje og kommunikér universelt helt fra pipeline-sensor til kontrolrum.

  • Tankfarme
    Tankfarme

    Phoenix Contact tilbyder med sine modulære kontroller- og I/O-systemer, fjernkontrol- og fjernvedligeholdelseteknik samt skilleforstærkere til Ex-området et bredt grundlag for en gennemgående automatisering af lagringstanke.

Pipelines af flere hundrede kilometers længde kræver effektive overvågningsløsninger, hvormed f.eks. lækager og i mere alvorlige tilfælde også brud kan registreres hurtigt og nøjagtigt mht. placering. Samtidig er det helt nødvendigt for inspektion og rengøring vha. pipeline pigging, at ventilpositionen bestemmes nøjagtigt.

Ligeledes skal overspændinger undgås både i rørsystemerne og i tankene, således at elektronikken beskyttes mod skader. Til Midstream-området tilbyder Phoenix Contact totalløsninger på grundlag af overspændingsbeskyttelse, radioteknik og teknik til funktionel sikkerhed samt stand alone-løsninger til pålidelig overvågning af fjerntliggende værker.

Oversigt: Midstream

Oversigt: Midstream

Effektive løsninger til overvågning af pipelines samt til overvågning og styring af tankanlæg.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk