Seminarer

Ekspertviden for din sikkerhed

Sikkerhedsuddannelse hos kunden  

Vi besvarer dine spørgsmål vedrørende sikkerhed.

Indholdet i vores seminarer understøtter dig lige fra specifikation til validering af foranstaltninger mod systematiske fejl.

Ved at deltage får du den nødvendige viden til implementering af EN ISO 13849 og det praktiske arbejde med software-assistenten SISTEMA, som hjælper dig med at analysere sikkerheden af styringerne.

EMC-direktivet og lavspændingsdirektivet

Den 20. april 2016 trådte det ændrede EMC-direktiv (elektromagnetisk kompatibilitet) og lavspændingsdirektivet i kraft. Dette seminar giver dig et omfattende overblik over de aktuelt nødvendige processer og metoder for at opnå konformitet med direktiverne. Derudover forklarer vi de lovmæssige sammenhænge og de nye relevante begreber. Du får oplysninger om forskellene i forhold til de tidligere udgaver. Et vigtig aspekt er her risikoanalysen- og vurderingen, som er et krav i begge opdaterede direktiver.

Beskrivelse Sprog
EMC-direktivet og lavspændingsdirektivet [PDF, 0,11 MB]
Halvdagsseminar
Engelsk

Implementering af EN ISO 13849-1

På dette seminar lærer du, hvordan sikkerhedsrelevante dele af styringen udføres og sikkerhedsfunktionernes pålidelighed findes i form af Performance Level. Dette er beskrevet i EN ISO 13849-1. Ud over de egnede hardwarestrukturer til sikkerhedsstyringer lærer du procedurerne til oprettelse af sikker software. Efter dette seminar er du i stand til at bestemme det nødvendige Performance level i en sikkerhedsstyring og du kender de nødvendige grænseflader til mekanikken. Du lærer den optimale opbygning af sikkerhedsstyringer og fremgangsmåder til beregning af det opnåede Performance Level at kende. Desuden får du et overblik over softwaren SISTEMAs muligheder, en software til evaluering af sikkerhedsfunktioner.

Beskrivelse Sprog Stand
Implementering af EN ISO 13849-1 [PDF, 0,15 MB]
Dagsseminar
Engelsk 12.10.2015

SISTEMA-brugerkursus

Efter deltagelsen i dette brugerseminar har du fået den nødvendige viden for et optimalt arbejde med softwaren SISTEMA. SISTEMA er en software til vurdering af sikkerhedsfunktioner, der gratis stilles til rådighed af BGIA. Værktøjet er en stor hjælp ved brug af EN 13849-1 til definition af et Performance Level.

Beskrivelse Sprog Stand
Software-assistent SISTEMA [PDF, 0,12 MB]
Dagsseminar
Engelsk 12.10.2015

Bestil safety-seminar

Bestil dit individuelle safety-seminar nu. Vi taler gerne med dig om yderligere detaljer.

Alternativt kan du deltage i en af vores seminarer, der finder sted på navngivne steder.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk