Maskin- og anlægsbrugere

Maskin- og anlægsbrugere

Sikker og fleksibel

Vi har sikre kommunikationsløsninger til lang oppetid for anlægget.

Opgave: beskytte produktionsanlæg mod fejl og svigt

Fejl eller produktionssvigt på grund af uautoriseret adgang eller malware udgør en høj økonomisk risiko i sammenkoblede anlæg. Følsomme produktionsanlæg er ofte ikke beskyttet tilstrækkeligt mod disse farer, specielt ikke når de udløses i det interne net.

Det kan ske på grund af malware i ekstern hardware, f.eks. på grund af en servicetekniker eller utilsigtigede fejlindtastninger. Det er derfor vigtigt at beskytte produktionsanlæg både mod uønsket ekstern og intern adgang samt at mindske udbredelsen af skader, der er trængt ind.

Vores løsning: sikre netværkskoncepter og Security Appliances

Segmenteret produktionsnetværk  

Netværksegmentering med mGuard Security Appliances

Til dette formål har Phoenix Contact netværkskoncepter, som frakobler office-netværket fra produktionsnetværket og derudover muliggør en dybdegående sikkerhedsarkitektur (Defense in Depth).

En udbredelse af malware kan forhindres med en segmentering af produktionsnettet. Derudover har Phoenix Contact med mGuard Security Appliances firewall-koncepter, som kontrollerer og filtrerer datatrafikken i netværket, så anlægget er beskyttet mod broadcasts og fejlbehæftede datapakker. Over management-softwaren mGuard Device manager garanteres derudover en ensartet konfiguration og enklere administration af enhederne i nettet.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk