Easy Automation

Easy Automation

Automatisering hoeft niet kostbaar en gecompliceerd te zijn. Overtuig u zelf – met het Easy Automation-systeem van Phoenix Contact.

Easy Automation is het automatiseringssysteem van Phoenix Contact met als middelpunt de compacte besturingen uit de 100-serie. Easy Automation bewijst dat automatisering niet kostbaar en gecompliceerd hoeft te zijn, maar ook eenvoudig en economisch gerealiseerd kan worden. Phoenix Contact biedt u een compleet systeem aan, waarmee u kleine tot middelgrote applicaties economisch en zonder veel vakkennis automatiseert. Daarbij ligt de focus op uitbreidbaarheid, efficiëntie, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Uw voordelen

  • economisch – met componenten die optimaal op kleine tot middelgrote applicaties zijn afgestemd
  • veelzijdig – dankzij flexibele I/O-modulen en een modulaire systeemopbouw
  • eenvoudig – met intuïtieve programmeersoftware, webgebaseerde communicatie en gebruikersvriendelijke automatiseringscomponenten

Ons productenprogramma voor Easy Automation

Bouw uw eigen automatiseringspakket – perfect afgestemd op uw toepassing. Bij Phoenix Contact vindt u daarvoor de juiste techniek:

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten