mGuard Secure Cloud - Industrial VPN for secure remote access

mGuard Secure Cloud - Industriële VPN voor veilige toegang vanop afstand

De mGuard Secure Cloud is de volgende generatie M2M connectiviteit. Eenvoudige, veilige en betrouwbare 24/7 ondersteuning om de stilstandtijd, de kosten en de reisuren te verminderen.

Een gemakkelijke, rendabele en betrouwbare oplossing

Uw klanten en industriële uitrusting ondersteunen kan een dure, ingewikkelde taak zijn die veel tijd vergt. Technici ter plaatse sturen is duur en niet efficiënt, inbelmodems zijn veel te traag voor de behoeften van vandaag en omgaan met de IT-afdeling van uw klant zorgt vaak voor frustraties. De mGuard Secure Cloud™ van Phoenix Contact lost dat probleem op met een eenvoudige, kostenefficiënte en betrouwbare oplossing voor OEM's en machineconstructeurs, waarmee ze via het internet veilig kunnen communiceren met uitrustingen zoals PLC's, HMI's ... overal ter wereld.

Veilig en gemakkelijk gebruik

De Secure Cloud maakt gebruik van een VPN tunnel uit uw machines met FL mGuard hardware en nog een tunnel voor uw technici om een veilige verbinding te maken, waarmee u snel en veilig kunt communiceren. Het gebruik van de Secure Cloud is eenvoudig. Phoenix Contact doet het werk voor u en genereert de hard- en software configuraties op basis van de informatie die u verschaft (bv. het IP-subnet dat uw machine gebruikt). Omdat de communicatie verloopt via TCP-poort 443, dezelfde poort die u gebruikt om naar de website van uw bank te surfen of om online te winkelen, wordt niet geblokkeerd door firewalls.*
 

De mGuard Secure Cloud servers staan opgesteld in een hoogtechnologisch datacenter met 24x7x365 om een maximale betrouwbaarheid te garanderen. Samen met de bewezen FL mGuard VPN technologie staat dat garant voor vertrouwelijkheid, authenticiteit en integriteit voor alle informatie en data die overgedragen wordt tussen de gebruiker en het industrieel systeem.

* Sommige IT-afdelingen blokkeren allerlei verkeer, inclusief https, maar dat gebeurt zelden. En als een IT-afdeling het verkeer via een Proxyserver forceert, kan de mGuard eenvoudig ingesteld worden om zo te communiceren.

Gecontroleerde kosten

Het gebruik van de mGuard Secure Cloud dienstverlening is gratis! Opdat uw machines zouden kunnen communiceren, hoeft u enkel onze mGuard hardware aan te schaffen. Uw technici moeten mGuard hardware of een goedgekeurde software VPN-client gebruiken. Waarom zou u betalen voor een minderwaardige, tragere of minder veilige oplossing als u de mGuard Secure Cloud dienstverlening van Phoenix Contact gratis kunt gebruiken. Ga naar be.cloud.mguard.com en registreer u vandaag nog.

Kenmerken en voordelen

  • Met deze gratis dienst heeft u met slechts enkele kliks toegang tot locaties en klantmachines op afstand en kunt u ze controleren
  • De Secure Cloud maakt gebruik van IPsec Virtual Private Network (VPN), een algemeen aanvaarde en uiterst veilige IT-standaard
  • Eenvoudige hardware en software configuratie via web, e-mail of SD-kaart
  • Bespaar tijd en reiskosten terwijl u een superieure klantendienst levert
  • 24/7 ondersteuning en hulp voor machines
  • Ingewikkelde problemen vanop afstand identificeren en oplossen, programma updates voorzien, eenvoudig in werking stellen van nieuwe uitrusting
  • Inkomsten genereren via een verbeterde uptime en dienstenaanbod

Downloads

Beschrijving Taal
mGuard Secure Cloud - FAQs [PDF, 38 KB]
Een handige gids met vragen en antwoorden over de mGuard Secure Cloud
English

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Video: mGuard Secure Cloud

Een gemakkelijk VPN ecosysteem voor remote services in een industriële omgeving.

mGuard Secure Cloud video
Bekijk de video op Youtube

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten