Terug naar het overzicht

P&V bouwt honderden PLP-borden voor Infrabel

De treinen blijven rijden

De treinen blijven rijden

P&V Elektrotechniek uit Heusden-Zolder haalde een belangrijk vijfjarig contract binnen bij Infrabel, het bedrijf binnen de NMBS dat verantwoordelijk is voor het beheer en de exploitatie van de spoorinfrastructuur in heel België.

In het kader van het strategische ERTMS-project, dat een geïntegreerd treinverkeersleidingsysteem op Europees niveau nastreeft, centraliseert Infrabel zijn seininrichting. Tegen 2012 wil het zijn 368 bestaande seinhuizen vervangen door 11 seincentra. In die context plaatst het langs het hele spoorwegnet honderden zogenaamde PLP-loges die instaan voor de aansturing van signalisatie, slagbomen, wissels, het interne gsmnet voor machinisten enz.

Dat de te leveren materialen trillingsbestendig moeten zijn, is vanzelfsprekend. Phoenix Contact is uitgekozen als preferred supplier voor aansluittechnologie en overspanningsbeveiliging.

In het artikel getuigt P&V ook hoe zij efficiënt omgaan met de vele coderingen die in de kast aangebracht dienen te worden.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten