Referenties

Referenties schakelkastbouw

Competente contactpersoon

Uw partner in de schakelkastbouw.

De hier vermelde referenties tonen het brede spectrum aan oplossingsmogelijkheden met COMPLETE line in gerenommeerde ondernemingen aan. Phoenix Contact is uw competente contactpersoon met gespecialiseerde knowhow voor alle aanspraken op het gebied van schakelkastproductie.

Schakelkastproductie in de drankenindustrie: zelfs bij een batchgrootte van 1 rendabel

Schakelkastproductie bij Krones AG

Krones optimaliseert de schakelkastproductie dankzij ClipX-concept

Als wereldwijd opererend fabrikant van vul- en verpakkingsmachines optimaliseert Krones AG niet alleen zijn oplossingen, maar ook de productieprocessen voortdurend.

Het concept van Phoenix Contact draagt ertoe bij dat het continu stijgende aantal schakelkasten snel, foutloos en economisch in batchgroottes van 1 kan worden geproduceerd.

W. Althaus AG automatiseert de klemmenstrookcodering: Hoge efficiënte en kwaliteit

Automatische codering bij W. Althaus AG  

Lasercel voor de automatische codering van aansluitklemmen

Als full-service-specialist voor industriële automatisering biedt W. Althaus AG ook schakelkastbouw aan. Naast de eigen klemuitrustingsautomaat Athex draagt een markeringsoplossing van Phoenix Contact bij aan de verhoging van de productiviteit.

Het systeem ClipX.TerminalMarking is een eerste oplossingsbenadering voor de efficiënte, continu geautomatiseerde markering. Hiervoor wordt een geselecteerd productassortiment van aansluitklemmen uit het eigen assortiment al voor de montage van speciaal markeringsmateriaal voorzien. De componenten kunnen dan direct voor het aanbrengen op de montagerail worden gecodeerd.

Als technologie wordt de lasermarkering gebruikt. De markering is vanwege de combinatie van materiaal en techniek contrastrijk en nauwkeurig. Met het oog op de vele toepassingsgebeiden is deze net zo goed als andere materiaaltechnologieverbindingen. Op deze manier kan een continu geautomatiseerd productieproces worden gerealiseerd.

Veiligheid in het spoorverkeer: Voor betrouwbare gegevensoverdracht zijn onberispelijke contacten absoluut noodzakelijk

Veiligheid in het spoorverkeer  

Diagnosesystemen van Voestalpine zorgen voor het veilige en storingsvrije spoorverkeer

In vergelijking met andere verkeersmiddelen is het spoor het meest betrouwbaar. Daarvoor zorgt ook Voestalpine Signaling Siershahn GmbH – de onderneming is specialist in bedrijfszekerheid en onderhoud in het spoorverkeer.

Om ervoor te zorgen dat de veiligheidssystemen op de rails snel geïnstalleerd en de gegevens betrouwbaar aan de analysesystemen overgedragen worden, maakt de onderneming gebruik van de Push-in directe insteekveerdruktechniek van Phoenix Contact.

Voor elke elektrische opbouw tot de kant-en-klare installatie maakt Voestalpine consequent gebruik van voorgeconfectioneerde aders met adereindhulzen. Op deze manier voorbehandelde aders kunnen in de Push-in-aansluitingen van Phoenix Contact dankzij de geringe insteekkrachten van de nominale doorsnede tot een doorsnede van 0,34 mm² eenvoudig en zonder gereedschap worden bedraad.

Push-in-aansluitklemmen besparen ruimte en tijd bij de liftbouw

Liften op maat  

Liftfabrikant Osma maakt liften op maat

Designobject, visitekaartje, eyecatcher – een lift moet tegenwoordig aan veel meer eisen voldoen dan het veilige transport van personen of lasten.

Naast deze esthetische functies komt het technische aspect echter nooit op de achtergrond te staan. Omdat voor de elektrotechniek steeds minder ruimte overblijft, maakt de liftfabrikant OSMA gebruik van de compacte Push-in-aansluitklemmen van Phoenix Contact.

Gebruik van systeembekabeling op een van de langste hangbruggen ter wereld

Osman-Gazi-brug in Istanboel  

Osman-Gazi-brug, een van de langste hangbruggen

Circa 50 kilometer ten zuidoosten van Istanbul is in de Golf van Izmit met de Osman-Gazi-brug een van de langste hangbruggen ter wereld gebouwd.

Systeembekabeling en steekbare Push-in-twee-etageklemmen van Phoenix Contact zorgen ervoor dat de ontelbare I/O-modulen van de besturing foutloos en snel met de veldbekabeling worden verbonden. Alleen door de aanzienlijke verlaging van de installatietijd kan het strakke tijdschema worden aangehouden.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten