Upstream

Upstream

Techniek voor veeleisende omstandigheden

Profiteer van robuuste bewakings- en communicatieoplossingen.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

  • Productie-sites
    Productie-sites

    Phoenix Contact levert robuuste bewakings- en communicatieoplossingen voor de productie-site, de pijpleiding tot en met de opslag in lokale tanks.

  • Meetpunten en lokale tanks
    Meetpunten en lokale tanks

    Op de weg van de production-site naar de verdere verwerking of de opslagtanks dienen de kwaliteit en het debiet van de gewonnen stoffen voortdurend te worden bewaakt en dient er op lekkage te worden gecontroleerd.

Van de productie-site via de pijpleiding tot en met de opslag in lokale tanks zijn rondom de upstream robuuste bewakings- en communicatieoplossingen vereist. Grote temperatuurverschillen en een gebrek aan infrastructuur zijn kenmerkend voor de typische gebieden met productie-sites.

Signalen worden deels vanuit Ex-zones geregistreerd en moeten over honderden kilometers betrouwbaar worden doorgegeven. Hiervoor biedt Phoenix Contact met zijn brede productenprogramma en branche-knowhow een groot aantal oplossingen. De basis daarvoor wordt gevormd door robuuste componenten voor een breed temperatuurbereik, netwerktechniek voor de meest uiteenlopende communicatiewegen of I/O-systemen voor alle gangbare sensorsignalen.

Overzicht: upstream

Overzicht: upstream

Phoenix Contact levert bewakings- en communicatieoplossingen, voor de productie-site via de pijpleiding tot aan de opslag in lokale tanks.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten