Offshore

Offshore

Gecertificeerd voor maritieme toepassingen

Vertrouw op beproefde en betrouwbare oplossingen voor toepassing op boorplatforms of schepen.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

  • Boorplatforms
    Boorplatforms

    Boorplatforms combineren maritieme eisen met eisen aan de techniek voor de Ex-omgeving.

  • FPSO's en platform-suppliers
    FPSO's en platform-suppliers

    Bij de kostenintensieve oliewinning met FPSO's kan efficiënte automatisering het doorslaggevende concurrentievoordeel opleveren.

Op schepen voor de olie- en gasindustrie en op offshore-installaties zoals FPSO's (Floating Production Storage and Offloading Unit), boor- en productieplatforms zijn maritieme certificeringen benodigd. Absolute uitvalveiligheid is eveneens van belang, omdat de dure schepen voortdurend in bedrijf moeten zijn om de olie- of gaswinning niet te onderbreken.

Systemen op schepen die van levensbelang zijn, zogenaamde essential services, zoals aandrijvingen of brandbeveiliging zijn redundant uitgevoerd om 24 uur per dag een veilige werking te kunnen garanderen. Voor vrijwel alle automatiseringstaken in de offshore-branche vindt u bij Phoenix Contact beproefde en betrouwbare oplossingen.

Overzicht: offshore

Overzicht: offshore

Bij de oplossingen voor schepen en boorplatforms ligt de focus op maritieme certificeringen en een hoge uitvalveiligheid.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten