Olie en gas

Olie en gas

Efficiëntie verbeteren, stilstand minimaliseren

Automatiseer uw installatie toekomstbestendig met producten en oplossingen van Phoenix Contact.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

 • Toepassingen en oplossingen
  Toepassingen en oplossingen

  Phoenix Contact levert flexibele, uitbreidbare totaaloplossingen voor het optimaliseren van upstream-, midstream- en downstreamprocessen, zowel onshore als offshore.

 • Producten
  Productenprogramma

  Phoenix Contact biedt een breed productenprogramma aan met aansluit- en automatiseringstechniek voor toepassing in de olie- en gasindustrie.

 • Referenties
  Referenties

  Wij ondersteunen u wereldwijd met robuuste en betrouwbare componenten en oplossingen bij het realiseren van olie- en gasprojecten.

 • Service en support
  Service en support

  De door Phoenix Contact aangeboden services ondersteunen u professioneel bij de engineering, het produceren, gebruik of onderhoud van uw installaties.

De olie- en gasindustrie is aan het veranderen: zowel producenten als exploitanten moeten de efficiëntie van hun installaties verbeteren. Bij de inrichting van nieuwe velden zorgt digitalisering van de installaties voor efficiënte processen op het gebied van het winnen, transporteren en verwerken van olie en gas. Maar ook voor een toekomstbestendige automatisering van deels verouderde delen in bestaande installaties levert Phoenix Contact een omvangrijk productenprogramma met hard- en software.

Met deze flexibel uitbreidbare totaaloplossingen met besturings- en remote communicatietechniek, safety- en Ex i-componenten, overspanningsbeveiliging alsmede branche-specifieke software produceert u efficiënter en minimaliseert u stilstandtijden.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

Downloads

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten