Energie

Energie

Samen naar de toekomst van de energie-industrie

Ervaren en toekomstbestendig.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

 • Energie-overdracht en -verdeling
  Energie-overdracht en -verdeling

  Een stabiel elektriciteitsnet heeft oplossingen nodig die intelligent reageren en ook onder ongunstige omstandigheden betrouwbaar functioneren.

 • Conventionele energieopwekking
  Conventionele energieopwekking

  Een stabiel elektriciteitsnet heeft oplossingen nodig die intelligent reageren en ook onder ongunstige omstandigheden betrouwbaar functioneren.

 • Windenergie
  Windenergie

  Phoenix Contact biedt een omvangrijk productenprogramma aan met oplossingen voor de windenergie, van compacte windturbine tot windpark.

 • Zonne-energie
  Zonne-energie

  Phoenix Contact biedt een omvangrijk productenprogramma aan met oplossingen voor zonne-energie, van vrijstaande installaties tot aan zelfstandige energievoorziening.

Of het nu gaat om regeneratieve energieën, zoals zonne- en windenergie, conventionele energieopwekking of energie-overdracht en -verdeling: als competente partner met bijna 100 jaar ervaring in de energiebranche staan wij u terzijde en bieden wij u telkens de juiste oplossing – nu en in de toekomst.

Ons uitgebreide prestatieassortiment strekt zich daarbij uit van jarenlang beproefde componenten voor de aansluit-, communicatie- en besturingstechniek, tot en met innovatieve oplossingen voor specifieke toepassingen.

 
Energie-industrie
Oplossingen voor zonne-energie
Oplossingen voor de conventionele energieopwekking
Oplossingen voor de energie-overdracht en -verdeling
Oplossingen voor de windenergie

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten