Technische uitrusting van gebouwen

Technische uitrusting van gebouwen

Eenvoudig integreren

Integreer technische installaties eenvoudig – op de klassieke manier of IP-gebaseerd.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

Of het nu om nieuwe of om bestaande gebouwen gaat, zowel conventionele, gebouw-typische veldbussen zoals KNX, MP-bus, EnOcean, etc. als IP-gebaseerde communicatie kunnen in het gebouwmanagementsysteem worden geïntegreerd. Het IoT-framework maakt het mogelijk. Zowel het automatiseringsstation als het managementniveau grijpen terug op dezelfde engineering-omgeving – zodoende vereenvoudigt de engineering enorm. Zorg voor eenvoudige integratie van klassieke en IP-gebaseerde data en gebruik de informatiediepte van de gegevens voor behoeftegericht onderhoud en eenvoudige systeemuitbreiding van uw technische uitrusting van het gebouw.

Bij het automatiseringsconcept is al rekening gehouden met richtlijn EN 15232 – zo exploiteert u uw gebouw van begin af aan zo energie-efficiënt mogelijk.

Efficiënte energievoorziening

Een energie-efficiënt en resourcebesparend beheer van gebouwen speelt tegenwoordig een doorslaggevende rol om energie- en exploitatiekosten gedurende de gehele gebouwenlevenscyclus veilig te stellen.

Wij bieden u al bij de engineering van de automatiseringstechniek de integratie van een duurzaam concept voor de energievoorziening.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten